Návštěvník YABAKA Odesláno 16. ledna 2016 Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 To se připojuješ na svou WiFi, ale ne na Wi-Free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník diki Odesláno 16. ledna 2016 Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 signál vidíš,ale když se připojíš,nepůjde ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TSY Odesláno 16. ledna 2016 Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Pripojuju se na Wi-Free mam tam i jinou ip. Jde mi to mužu prohlížet internet atd. Ale normalne ji pochopitelne nevyužívám kvůli te omezene rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. ledna 2016 Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 tak od 15.1 mi měli zvysit v ramci ruseni me sluzby rychlost z 10/1 a 100/10 a i po nekolikerem vypnuti modemu mam stale tech 10/1 , no hlavne ze si budou pocitat mesicne o 64Kc vice, na to asi nezapomenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 17. ledna 2016 Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Já se na svou WiFi Free taky připojím bez problémů - nejbližší sousedův modem má jednu čárku, já jedu na plných 5 čárek, takže je opravdu moje ... pegas77: - zavolej na technickou podporu, tohle by Ti měli vyřešit hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. ledna 2016 Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 hmmm tak jako dobrý, info že zvýšení ceny bude v únorovým vyúčtování tak přišlo už teď ale rychlost nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TSY Odesláno 17. ledna 2016 Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Možná zkus počkat ještě den a pak restartuj modem znovu. Kdyby nic, tak asi zavolej nebo napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jarda110 Odesláno 18. ledna 2016 Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Dnes internet na prd ping 60,rychlost poloviční,měřeno na speedtest.net a paradox Hosted by Airbites Ukrajina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník klody Odesláno 24. ledna 2016 Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Od té doby co UPC všem navýšilo rychlost, tak mám odezvy na některé Německé servery v řádech stovek milisekund. Dnes třeba na všechny BF4 servery v Německu kolem 300ms a na Anglické 30-40+-. Něco podobného, ikdyž v menší míře, jsem zažíval u konkurence. Je tohle opravdu normální? Má někdo podobné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. ledna 2016 Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 "Normální" to být může a nemusí. Kde přesně po trase to naskakuje nejvíce? Kudy to putuje? Udělejte si tracert. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.