Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Nakonec jsem vydoloval IP adresy a zjistil jsem, že jsou všechny servery od jednoho providera (stejná class c IP adresa) - například 176.57.70.17. Momentálně je odezva v pořádku (standardních 20ms), pokud budu mít problémy, zkusím zjistit na kterém hopu to dělá a napíšu tady.

• po měsíci...
Odesláno

Přešel jsem na internet od UPC od konkurence (Nexet 100mbit/ 350kč/měs),kde jsem této rychlosti nikdy nedosáhl.Teď mám 200mbit,ale nevim. Mám STB Horizon,kde je vše v jednom a dle měření přes speedtest.net mě to včera naměřilo 5-20mbit po celý den (připojeno kabelem přímo,nulová zátěž PC).Večer pak cca 150mbit i dnes přes den,nyní večer nějakých 50.Včera jsem objednal technika na pátek,ale nevím,jestli něco pořeší. :scratch:

Odesláno

Ty rychlosti jsou hodně nízké. O pár % to samozřejmě nižší být může, ale ne o 3/4. Jinak je připojení stabilní bez výpadků?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Včera večer jsem změřil 10mbit,teď to samé.Přijde mi,že u mě to je dle zatížitelnosti.Přes den (jako včera) jsem změřil cca 150mbit a večer 10. :thumbdown: Zkoušel jsem samozřejmě restart hl.vypínačem,pak dvojhmatový a restart modemové části.

Odesláno

To už dávno máte volat na infolinku, oni Vám to vzdáleně proměří, pošlou technika. Po návštěvě technika by to bylo být už v normálu, pokud ne, tak opět to stejné kolečko - infolinka, atd.

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Zdravim, chtel jsem Vas poprosit o pomoc jako zakazniky UPC.

Po prestehovani do nove lokace se zda ze se snizila rychlost na nase servery a potreboval bych to overit.

Mohu poprosit o zkousku rychlosti na

https://www.multishare.cz/speed-test

Diky moc

Odesláno

Rád bych pomohl, ale test has expired

wGM0.png

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Coby zákazník multishare bych rád otestoval, ale mám stejnou chybu jako Pepe.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

už to asi opravili, ale žádná sláva to teda neni :lol: i když většina těhlech mini speedtestů stojí za prd :? odezva je ale fajn

multishare.png.af954f9634dddb4de751c108e0d19c88.png

multishare.png.3e24980d6ceae906486fedd1aecdd1b9.png

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague