Odesláno 6. listopadu 2014 10 let Ahoj.Mám podobný dotaz.Někdy minulý týden mi zvyšovali rychlost na 120Mbps.Od té doby,když začnu stahovat mám rychlost závratných 100+/- kbps:( nevíte kde by mohl být problém? modem mám od UPC Ubee EVM3230 a za ním router Netgear WNDR4500 a ať dělám co dělám,nemůžu přijít na to,kde je chyba:( Za případné odpovědi předem děkuju
Odesláno 6. listopadu 2014 10 let firmware v routeru je aktuální? co reset do výchozího nastavení? - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. listopadu 2014 10 let Když se připojíte přímo do modemu a vynecháte router, je ta rychlost také taková? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. listopadu 2014 10 let Promin,zapomnel jsem doplnit,ze i kdyz pc "píchnu" napřímo...tak mám ten samí problém
Odesláno 6. listopadu 2014 10 let Tak pak už bych rovno volal do UPC Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. listopadu 2014 10 let Dneska v Jirkově (Chomutovsko) my jede internet totálně na blití. Stahování 681kb/s a to platím net 120mb.
Odesláno 7. listopadu 2014 10 let Jak jsem psal o pár řádků výš.mám též 120Mbps (pár dní)a stahuju z prémiových účtů 100kbps(to je teprva na blití )...jinak jsem z Děčína.Dnes asi budu volat na podporu,tak pokud mi poradí něco kloudnýho a fungujícího dám info:)
Odesláno 9. prosince 2015 9 let V lednu se mi má zvýšit rychlost internetu na 300 Mb/s. Tak se chci zeptat zda tento modem UBEE 3230 tuto rychlost zvládne? A nebo mi budou muset zapojit modem jiný?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.