Odesláno 16. ledna 2016 9 let Pripojuju se na Wi-Free mam tam i jinou ip. Jde mi to mužu prohlížet internet atd. Ale normalne ji pochopitelne nevyužívám kvůli te omezene rychlosti.
Odesláno 17. ledna 2016 9 let tak od 15.1 mi měli zvysit v ramci ruseni me sluzby rychlost z 10/1 a 100/10 a i po nekolikerem vypnuti modemu mam stale tech 10/1 , no hlavne ze si budou pocitat mesicne o 64Kc vice, na to asi nezapomenou
Odesláno 17. ledna 2016 9 let Já se na svou WiFi Free taky připojím bez problémů - nejbližší sousedův modem má jednu čárku, já jedu na plných 5 čárek, takže je opravdu moje ... pegas77: - zavolej na technickou podporu, tohle by Ti měli vyřešit hned
Odesláno 17. ledna 2016 9 let hmmm tak jako dobrý, info že zvýšení ceny bude v únorovým vyúčtování tak přišlo už teď ale rychlost nikde
Odesláno 17. ledna 2016 9 let Možná zkus počkat ještě den a pak restartuj modem znovu. Kdyby nic, tak asi zavolej nebo napiš.
Odesláno 18. ledna 2016 9 let Dnes internet na prd ping 60,rychlost poloviční,měřeno na speedtest.net a paradox Hosted by Airbites Ukrajina
Odesláno 24. ledna 2016 9 let Od té doby co UPC všem navýšilo rychlost, tak mám odezvy na některé Německé servery v řádech stovek milisekund. Dnes třeba na všechny BF4 servery v Německu kolem 300ms a na Anglické 30-40+-. Něco podobného, ikdyž v menší míře, jsem zažíval u konkurence. Je tohle opravdu normální? Má někdo podobné zkušenosti?
Odesláno 25. ledna 2016 9 let "Normální" to být může a nemusí. Kde přesně po trase to naskakuje nejvíce? Kudy to putuje? Udělejte si tracert. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.