Návštěvník klody Odesláno 25. ledna 2016 Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Nakonec jsem vydoloval IP adresy a zjistil jsem, že jsou všechny servery od jednoho providera (stejná class c IP adresa) - například 176.57.70.17. Momentálně je odezva v pořádku (standardních 20ms), pokud budu mít problémy, zkusím zjistit na kterém hopu to dělá a napíšu tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník redroker Odesláno 1. března 2016 Sdílet Odesláno 1. března 2016 Přešel jsem na internet od UPC od konkurence (Nexet 100mbit/ 350kč/měs),kde jsem této rychlosti nikdy nedosáhl.Teď mám 200mbit,ale nevim. Mám STB Horizon,kde je vše v jednom a dle měření přes speedtest.net mě to včera naměřilo 5-20mbit po celý den (připojeno kabelem přímo,nulová zátěž PC).Večer pak cca 150mbit i dnes přes den,nyní večer nějakých 50.Včera jsem objednal technika na pátek,ale nevím,jestli něco pořeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. března 2016 Sdílet Odesláno 2. března 2016 Ty rychlosti jsou hodně nízké. O pár % to samozřejmě nižší být může, ale ne o 3/4. Jinak je připojení stabilní bez výpadků? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník redroker Odesláno 2. března 2016 Sdílet Odesláno 2. března 2016 Včera večer jsem změřil 10mbit,teď to samé.Přijde mi,že u mě to je dle zatížitelnosti.Přes den (jako včera) jsem změřil cca 150mbit a večer 10. Zkoušel jsem samozřejmě restart hl.vypínačem,pak dvojhmatový a restart modemové části. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 2. března 2016 Sdílet Odesláno 2. března 2016 To už dávno máte volat na infolinku, oni Vám to vzdáleně proměří, pošlou technika. Po návštěvě technika by to bylo být už v normálu, pokud ne, tak opět to stejné kolečko - infolinka, atd. Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník K2dream Odesláno 19. března 2016 Sdílet Odesláno 19. března 2016 Zdravim, chtel jsem Vas poprosit o pomoc jako zakazniky UPC. Po prestehovani do nove lokace se zda ze se snizila rychlost na nase servery a potreboval bych to overit. Mohu poprosit o zkousku rychlosti na https://www.multishare.cz/speed-test Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 19. března 2016 Sdílet Odesláno 19. března 2016 Rád bych pomohl, ale test has expired Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 19. března 2016 Sdílet Odesláno 19. března 2016 Coby zákazník multishare bych rád otestoval, ale mám stejnou chybu jako Pepe. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. března 2016 Sdílet Odesláno 19. března 2016 už to asi opravili, ale žádná sláva to teda neni i když většina těhlech mini speedtestů stojí za prd odezva je ale fajn Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. března 2016 Sdílet Odesláno 19. března 2016 Vyzkousel jsem ho a ukazuje uplny nesmysly, zlatej http://www.speedtest.net/ Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.