Přejít na obsah

Potíže s rychlostí internetu

Doporučené příspěvky

Návštěvník klody

Nakonec jsem vydoloval IP adresy a zjistil jsem, že jsou všechny servery od jednoho providera (stejná class c IP adresa) - například 176.57.70.17. Momentálně je odezva v pořádku (standardních 20ms), pokud budu mít problémy, zkusím zjistit na kterém hopu to dělá a napíšu tady.

• po měsíci...
Návštěvník redroker

Přešel jsem na internet od UPC od konkurence (Nexet 100mbit/ 350kč/měs),kde jsem této rychlosti nikdy nedosáhl.Teď mám 200mbit,ale nevim. Mám STB Horizon,kde je vše v jednom a dle měření přes speedtest.net mě to včera naměřilo 5-20mbit po celý den (připojeno kabelem přímo,nulová zátěž PC).Večer pak cca 150mbit i dnes přes den,nyní večer nějakých 50.Včera jsem objednal technika na pátek,ale nevím,jestli něco pořeší. :scratch:

Návštěvník redroker

Včera večer jsem změřil 10mbit,teď to samé.Přijde mi,že u mě to je dle zatížitelnosti.Přes den (jako včera) jsem změřil cca 150mbit a večer 10. :thumbdown: Zkoušel jsem samozřejmě restart hl.vypínačem,pak dvojhmatový a restart modemové části.

To už dávno máte volat na infolinku, oni Vám to vzdáleně proměří, pošlou technika. Po návštěvě technika by to bylo být už v normálu, pokud ne, tak opět to stejné kolečko - infolinka, atd.

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
  • po 3 týdnech...
Návštěvník K2dream

Zdravim, chtel jsem Vas poprosit o pomoc jako zakazniky UPC.

Po prestehovani do nove lokace se zda ze se snizila rychlost na nase servery a potreboval bych to overit.

Mohu poprosit o zkousku rychlosti na

https://www.multishare.cz/speed-test

Diky moc

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...