Odesláno 22. března 2016 9 let Diky vsem za pomoc. Jinak opraven ten speedtest, muzete zkusit i realnou rychlost...
Odesláno 22. března 2016 9 let ten minispeedtest je generátor náhodnejch čísel, jednou 600/250, pak 100/250. v jinym prohlížeči 500/400 apod. - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 22. března 2016 9 let Zdravím, prosím o radu. Když mám připojení od UPC 200+ a testuju na speedtest.net , háže mi to rychlosti download 32Mbps. Je to v pořádku, nebo je to málo? Přepočítat si to neumím. Dík moc za info.
Odesláno 22. března 2016 9 let na speedtestu to ukazuje jednotky Mb/s, takže bys měl mít 200, ale chce to testovat na nějakym kvalitním serveru / vyzkoušet jich víc - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 22. března 2016 9 let Jednoduchá odpověd? Není. A) Rychlost 200 je megabitů za vteřinu (zkratka Mbps znamená Mega bits per second). Přepočítat na megabytes MB znamená vydělit 8. B) Speedtest.net má v pravo nahoře ozubené kolečko "Settings". Tam se dá vybrat v jakých jednotkách má měřit kilobits, kilobytes, megabits, megabytes.
Odesláno 23. března 2016 9 let Zdravím,prosím o radu. Když mám připojení od UPC 200+ a testuju na speedtest.net , háže mi to rychlosti download 32Mbps. Je to v pořádku, nebo je to málo? Přepočítat si to neumím. Dík moc za info. A testuješ to přes Wi-Fi, že? 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 5. května 2016 8 let Ted jsem se docetl ze ten speedtest funguje multivlaknove, tedy otevre si vice spojeni. To neni priliz objektivni pro stahovani souboru, kde jedno stahovani vetsinou bezi v jednom vlakne. Poprosil bych tedy jeste o test rychlosti na tomto souboru http://direct.multishare.cz/data/mms-te ... etinst.iso Diky
Odesláno 5. listopadu 2016 8 let Dobrý den, prosím o radu. Mám internet 200+ a podle Speedtest je rychlost připojení odpovídající, přesto je načítání stránek na internetu subjektivně pomalejší než při připojení od Netboxu s rychlostí cca 40 Mb/s. (modem Compal, v obou případech kabelová přípojka). Nemůže být problém např. v nějakém firewallu UPC?
Odesláno 5. listopadu 2016 8 let Praha Záběhlice večer problém s rychlostí místo 240 Mbps jen 30-40 a strašně dlouhé časy, uvidíme v noci.
Odesláno 6. listopadu 2016 8 let Tak problém (malá rychlost stahování a neuvěřitelně dlouhý čas zpoždění - několik vteřin) je stále na testu Cesnet při měření přes Firefox a Google, prohlížeč IE ale měří obvyklé hodnoty. Nevíte někdo proč jsou tak rozdílné výsledky?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.