Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Diky vsem za pomoc. Jinak opraven ten speedtest, muzete zkusit i realnou rychlost...

Odesláno

ten minispeedtest je generátor náhodnejch čísel, jednou 600/250, pak 100/250. v jinym prohlížeči 500/400 apod. :?

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Zdravím,

prosím o radu. Když mám připojení od UPC 200+ a testuju na speedtest.net , háže mi to rychlosti download 32Mbps. Je to v pořádku, nebo je to málo? Přepočítat si to neumím.

Dík moc za info.

Odesláno

na speedtestu to ukazuje jednotky Mb/s, takže bys měl mít 200, ale chce to testovat na nějakym kvalitním serveru / vyzkoušet jich víc

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Jednoduchá odpověd? Není.

A) Rychlost 200 je megabitů za vteřinu (zkratka Mbps znamená Mega bits per second). Přepočítat na megabytes MB znamená vydělit 8.

B) Speedtest.net má v pravo nahoře ozubené kolečko "Settings". Tam se dá vybrat v jakých jednotkách má měřit kilobits, kilobytes, megabits, megabytes.

Odesláno
Zdravím,

prosím o radu. Když mám připojení od UPC 200+ a testuju na speedtest.net , háže mi to rychlosti download 32Mbps. Je to v pořádku, nebo je to málo? Přepočítat si to neumím.

Dík moc za info.

A testuješ to přes Wi-Fi, že?

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
  • po měsíci...
Odesláno

Ted jsem se docetl ze ten speedtest funguje multivlaknove, tedy otevre si vice spojeni. To neni priliz objektivni pro stahovani souboru, kde jedno stahovani vetsinou bezi v jednom vlakne.

Poprosil bych tedy jeste o test rychlosti na tomto souboru

http://direct.multishare.cz/data/mms-te ... etinst.iso

Diky

• po měsících...
Odesláno

Dobrý den,

prosím o radu. Mám internet 200+ a podle Speedtest je rychlost připojení odpovídající, přesto je načítání stránek na internetu subjektivně pomalejší než při připojení od Netboxu s rychlostí cca 40 Mb/s. (modem Compal, v obou případech kabelová přípojka). Nemůže být problém např. v nějakém firewallu UPC?

Odesláno

Praha Záběhlice večer problém s rychlostí místo 240 Mbps jen 30-40 a strašně dlouhé časy, uvidíme v noci.

Odesláno

Tak problém (malá rychlost stahování a neuvěřitelně dlouhý čas zpoždění - několik vteřin) je stále na testu Cesnet při měření přes Firefox a Google, prohlížeč IE ale měří obvyklé hodnoty. Nevíte někdo proč jsou tak rozdílné výsledky?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague