Odesláno 27. října 2014 10 let Prosím, odebíráte někdo tento kanál, je v češtině nebo namluvený a titulky v cz? Uvažuji o balíčku Plus, který teď upc nabízí a v něm je právě i ID. Jen si nejsem jistá češtinou
Odesláno 27. října 2014 10 let Hmm..tak teď fakt nevím, páč na FB mi na stránkách Discovery odpověděli, že to šíří s cz titulkama popř. namluvený dabing, pche, pak se v tom ani prase neorientuje.
Odesláno 27. října 2014 10 let pro info, ID Discovery obsahuje v distribuční trase: audio: anglicky polsky maďarsky rusky titulky: rumunské řecké slovinské srbochorvatské holandské estonské arabské albánské ruské švédské Je otázka, zda neodpovídali k ID Xtra Discovery, zde je jak audio stopa tak i české titulky - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 28. října 2014 10 let Tohle mne zaujalo. Koukam, ze u ID Discovery v UPC jsou jazyky ang, pol, rus a zadne titulky. Kdysi jsem se UPC ptal, proc treba v teletextu je udaj, ze stanice vysila stopu i v puvodnim jazyku, ale na TV tato stopa chybi. Bylo mi receno, ze UPC nic nemeni, co tam je, to vse je mozno mit i na TV. Takze jak to vlastne je - UPC si vybira ty jazyky i titulky na zaklade toho, jak se nekdo vyspi? - - - CA modul OVA
Odesláno 28. října 2014 10 let A u které stanice máš na mysli, že by měla být vysílána i zvuková stopa v původním jazyku a u UPC není? - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 28. října 2014 10 let Neco uz jsem psal tady (ohledne polaku): viewtopic.php?f=10&t=4553 Nechce se mi to ted hledat, ale obcas treba u Markizy je taky v teletextu film i s puvodnim znenim (nebo dual), ale v TV je pouze jedna stopa. - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.