Návštěvník Martycz Odesláno 29. října 2014 Sdílet Odesláno 29. října 2014 Dobrý večer. Potřebuji poradit. Lokalita : Praha Řepy Používám internet na hraní her. K internetu se připojuji: 1x PC 1x notebook přes Wifi 1x TV Wifi (málo kdy) 1x mobil Wifi, 1x Tablet Wifi Tv vyůžívají rodiče. Do ted využívám UPC balíček Kombi plus, celkem platím zhruba kolem799Kč TV progr. + internet 40mb/ 5mb nebo tak nějak. ( CA modul v pronájmu, wifi v pronájmu ) Přišla nám nabýdka od Centria: Vím co chci 100 za 499Kč (76 TV programů v digitální kvalitě,připojení k internetu rychlostí až 100/100 Mbit/s. set-top box ZDARMA, Wifi) 500Kč odkoupení. Když nebudu hledět na zákaznické centra , podporu atd.. Kterýho poskytovatele mi doporučíte? Který internet je vhodnější na hraní her? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. října 2014 Sdílet Odesláno 29. října 2014 jedno téma je málo, co? viewtopic.php?f=7&t=4580 na hraní her je to celkem jedno, podstatný ale je, že centrio má upload... žádný ušmudlaný 4 Mb/s, ale pořádná stovečka koukám, že vím co chci 100 už je na nový gigabitový síti, tak to je super Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martycz Odesláno 29. října 2014 Sdílet Odesláno 29. října 2014 (upraveno) Sorry, Chtěl jsem jen porovnat tyto dvě konkrétní nabýdky. Jaký je rozdíl mezi optickým a metalickým připojením ? Upraveno 29. října 2014 uživatelem Martycz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. října 2014 Sdílet Odesláno 29. října 2014 no rozhodně se vyplatí přejít, obzvlášť za takovou cenu metalický = optickej kabel končí ve sklepě optický = optickej kabel končí v bytě zákazníka a kdyby ti časem přišla stovečka málo, dá se jít i vejš Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martycz Odesláno 1. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 tAK MÁME " Vím co chci 100 za 499Kč " setobox musíš odkoupit za 500Kč !!! " Wifi Gateway " co je to zač nevím Setobox k TV vypadá jako z druhé světové. Nechápu proč nenabízejí CL modul. (je nějaká možnost zbavit se toho šíleného setoboxu a ovladače a přitom využívat Centrio)??? Co se týče netu tak zatím nemůžu srovnávat jelikož jsem ho nevyužil naplno (zatím). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 wifi gateway je nejspíš huawei, ne? sice si za něj dal jednorázově 500, ale zase buď rád, že máš měsíčně dvě stovky slevu http://www.centrio.cz/p/vim-co-chci-100 jakej to je stb? centrio má super set-top boxy pro iptv žádnej modul neni Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martycz Odesláno 1. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 To ano, ty 200kyla byly rozhodující ve výběru. I když UPC nám nabídlo slevu cca 150Kč. Zdá se mi že UPC sprominutím se.e na staré zákazníky. Bez displeje jen taková černá krabička jak od cigaret Ne že by na velikosti záleželo, teda jak kdy Ze spodu je napsáno Model : Z121 Zkoušel jsem stahovat přes torrent. A využítí sítě jsem měl kolem 95%, u UPC jsem nikdy tak vysoké využití neměl. Jak to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 hybroad z121 je super stb na co bys tam chtěl displej? máš doma málo hodin? že je malinkej, to je přece dobře využití 95% je nejspíš proto, že máš spojení v režimu 100 Mb/s a tvá rychlost je taky 100 Mb/s Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martycz Odesláno 1. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 hrozně pomalej, dlouho načítá a neohrabaný dálk. ovladač oproti samsungu Ten net u UPC jsem měl nejakých 50 nebo 60 a neukazovalo mi to vytíženost tolik procent to je divné (vůbec se v tom neviznám ) Nejsi ty náhodou z fir. Centrio?? ale díky za argumenty. Jo ještě s čím mě nasr.ly technici od Centria: Dají Wifi za postel, snad na nejhorší možné místo v celém bytě.!!! Místo toho aby to tátovi rozmluvily kvůli signálu tak přiblbě odkývali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 tenhle stb je spolu s albisem nejrychlejší, já ho mám doma a žádný dlouhý prodlevy sem nezaznamenal no tak logicky - když máš 40Mb/s net, tak je 100Mb/s síť vytížená míň než při plný rychlosti 100 Mb/s nejsem wifi si můžeš snad dát kamkoliv, ne? když jim zákazník řekne, že to chce támhle, tak mu to támhle dají, to přece neni jejich chyba Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.