Slamb Odesláno 4. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Tokovou rychlost jsem měl při vytáčeném internetu před X lety nebylo maximum dial-upu v ideálním případě 56 Kb/s? 1) už si psal na centriozone / volal do centria, kde se ti může věnovat technik, nebo tady budeme jenom tak porovnávat? 2) máš ve správci zařízení síťovku přepnutou do 1Gb/s režimu? někdy nemusí automatická detekce fungovat na 100%, rovnou taky zkus restartovat huawei 3) máš veřejnou nebo neveřejnou ip adresu? 4) jak vypadá tracert na stahovací server? nejspíš teda uk.download.nvidia.com 5) máš podezřele velkou odezvu, na jakym serveru testuješ? 6) přes kabel nebo přes wifi? asi přejdu na rychlost Internetu 1000/500 Mbit/s a pak to zvládnu za 15min. ovladače na kartu geforce sem stáhnul asi za tři sekundy ze stránky geforce.com, než se stačil prohlížeč i správce úloh vzpamatovat, bylo hotovo Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Martycz Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Děkuji ti za ochotu a trpělivost. 1) ano bylo, ale na tu dobu mazec Hlavním důvodem je kabel připojený k Pc !! Když na něj šáhnu (lehce zahýbam drátem téměř u koncovky) tak nemám připojení. Prostě špatnej drát k pc. Budu muset reklamovat. To jsem zvědavej za jak dlouho to dají do pořádku. Podle referencí na netu se mám asi na co těšit. Dám vědět. Ještě jednou díky. Dnes naměřeno :: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 no jo, oni vlastně dělaj kabely na míru holt i mistr technik se občas utne hlavně žes na to přišel Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.