Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Pro me je uplne pochopitelna 1) Appka je vyvyjena globalne a penetrace WP v Evrope neni tak velka 2) Vyvoj neco stoji a zmena API, ktera ted prichazi s novym WP je dost velky problem, protoze se appka musi znovu prepsat -> duvod k odlozeni vyvoje ci vyckani na stabilni verzi 3) Udrzba neni take zdarma

Odesláno
Pro mě je nepochopitelná absence aplikace pro WP. Ano, jde o menší platformu, ale pořád ji využívá víc lidí, než iOS. Podíl nově prodaných mobilů v Česku je zhruba 75% Android, 14% WP, 7% iOS, 11% zbytek.

Na ta cisla jste prisel kde prosim?:-D

Odesláno

http://e-svet.e15.cz/technika/cesi-pref ... ci-1045164

Nedivte se, Nokia má v Česku silnou tradici z dob klasickýh telefonů a dříve opravdu platilo, že Nokia = kvalitní telefon.

Odesláno

Jenže tohle jsou čísla za 3. kvartál loňského roku, kdy všichni, co chtějí iOS, čekali na iPhone 5S a případně ostatní čekali, až se lidi s novým iPhonem začnou zbavovat starého modelu. Globální čísla všech provozovaných mobilů (resp. platforem, protože iOS a Android nejsou jen telefony na rozdíl od Windows Phone) budou asi zásadně jinde.

No a Nokia má sice silnou tradici, ale to už je taky pryč, nyní všechno nové již jen Microsoft Lumia.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

TV Spot na Horizon GO

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Kde se dočtu seznam podporovaných zařízení?

Můj Galaxy SII podporován není :( , ale nikde ani nevyčtu, jaké mobily a tablety podporovány jsou/budou...

Odesláno

Moje zařízení S4 také není podporováno. Ale stáhnul jsem si apk soubor a krásně to jede.

Odesláno

Na Galaxy SII to bez problémů jede - zkoušeno dnes ráno (3.11.2014). Mám ovšem v mobilu Cyanogenmod 10.1.3 - čili Android 4.2.2, takže nemůžu tvrdit, že na posledním oficiálním Androidu 4.1.2 to jede. Ovšem dle této stránky http://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/tele ... -zarizeni/ by s Galaxy SII neměl být problém.

Odesláno

Xiaomi hongmi 1 také bez problémů :-)

Odesláno

Potvrzuji funkčnost na THL W100s. Kdy funkci web?Chci sledovat hlavne na ntb

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague