Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Asi ale tuším, proč je Chrome nejčastější. Protože se nezkušenému uživateli nase.e spolu s aktualizací Adobe Flash P. a ještě se nastaví jako výchozí. A zdaleka ne každý se s tím umí vypořádat, tak si na nový browser zvykne a používá ho. Já osobně ho rád nemám.

Odesláno

Naprosto v pohodě jede od prvního dne na LG E440 Optimus L4 II (1700 kč) a Prestigio MultiPhone 3404 DUO (2000kč).

Na notebooku s win8 ok, ale na starém počítači s XP ani náhodou, nestíhá Silverlight.

Odesláno

Na 7 rokov starom Asuse F5Z s Vistou ide HBO GO v pohodke,Samsung S3 mini detto.Iny problem.Po bezproblemovom niekolko rocnom pouzivani Chrome sa mi 2 tyzdne dozadu zacala objavovat hlaska "Doplnok (Shockwave Flash) neodpoveda".Nejde youtube a samozrejme dalsie stranky pouzivajuce flash.Skusal som vsetko mozne,nemozne.Ta zufalost a bezmocnost ma zoziera :lol:

http://img.janforman.com/MWSnap002s22f.jpg

Odesláno
Musím se Vám omluvit, s tím 3. místem máte pravdu,...

Není třeba se omlouvat, spousta lidí si pamatuje, že před časem slyšeli, IE je nejpoužívanější a od té doby se o to nezajímali. Ale web se vyvíjí a mění velmi rychle. Na použití IE8 nebo IE 11 jsem se musel zeptat, protože jste verzi neuvedl a hodně lidí má ještě Windows XP, kde je jen osmička. A ta je opravdu brzdou jakéhokoli rozvoje, naštěstí už to vypadá, ž e během půl roku odumře do zanedbatelných čísel.

Tak to mě překvapuje, Firefox 32+33 má skoro stejné zastoupení jako Chrome? A když se vysčítají všechny verze IE, tak mají taky tolik? Na webu, který spravuji, já je to: Chrome 33%, Firefox 25%, IE 24% (vše komplet vysčítané přes všechny verze).

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

Mam dotaz, jde nejak vybirat zvukove stopy?

Dale je normalni, ze tam nemam celou mou nabidku programu? Chybi mi treba oba National Geographic kanaly.

Zarizeni iPhone4S s iOS8

Jeste se zeptam, jak vam to ostatnim jede. Me se stava ze mi to pravidelne po nejakych par minutach (5-10) napise Sluzba neni k dispozici. video nyni nelze prehrat.241. Je to normalni?

Pritom jsem normalne na wifi a pripojeni mam stabilni.

Odesláno

Jestli myslíš toto: http://www.rankings.cz/ , tak tomu se dá věřit asi stejně, jako všem peoplemetrům u sledovanosti, tj. vůbec.

People metry má pár lidí. Gemius spolupracuje se stránkami s obrovskou návštěvností. A jen málo lidí má zakázaný javascript a cookies. Proto bych tyto výsledky viděl rozhodně jako reprezentativní.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
Mam dotaz, jde nejak vybirat zvukove stopy?

Dale je normalni, ze tam nemam celou mou nabidku programu? Chybi mi treba oba National Geographic kanaly.

Zarizeni iPhone4S s iOS8

Jeste se zeptam, jak vam to ostatnim jede. Me se stava ze mi to pravidelne po nejakych par minutach (5-10) napise Sluzba neni k dispozici. video nyni nelze prehrat.241. Je to normalni?

Pritom jsem normalne na wifi a pripojeni mam stabilni.

Kanaly tam nemas vsechny co v nabidce komplet, jen cca 60. National geographic tam je tusim jen jeden.

Zvukovou stopu si nevyberes a s vypadky ja problem nemm - patrne bude problem nekde na tve strane.

Odesláno
... Gemius spolupracuje se stránkami s obrovskou návštěvností. ... Proto bych tyto výsledky viděl rozhodně jako reprezentativní.

Tak já mám z vlastní zkušenosti na Gemius svůj názor. Nechci zde používat sprostá slova, takže si ho nechám pro sebe. Před pár lety jsem ho používal a jím zobrazené výsledky byly úplně mimo reality. Při souběhu s Google Analytics se lišil až o řád, přičemž čísla GA korespondovala s logy Apache (očištěnými od většiny robotů) velmi dobře... Nevím, třeba dnes už je to jinak, ale já Gemiu nevěřím ani copyright.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odesláno

Jestli myslíš toto: http://www.rankings.cz/ , tak tomu se dá věřit asi stejně, jako všem peoplemetrům u sledovanosti, tj. vůbec.

People metry má pár lidí. Gemius spolupracuje se stránkami s obrovskou návštěvností. A jen málo lidí má zakázaný javascript a cookies. Proto bych tyto výsledky viděl rozhodně jako reprezentativní.

Nejde o to s čím kdo spolupracuje, ale jaký výsledky musí být na výstupu. Navíc na webech je vysoký procento robotů všeho druhu, takže i kdyby nakrásně ty výsledky byly pravdivý po stránce měření, tak rozhodně nejsou relevantní co se týká toho, kdo na ně vstupuje a s jakým prohlížečem. Velice dobře je to vidět v takový diskuzi na Novinkách, kde někomu naskakujou hlasy rychlostí, že se to nedá ani stihnout odklikat, takže je celkem jasný, že jde o podvrh.

Odesláno

No kdyz uz jsme u tech statistik navstevnosti, tak zde si muzete prohlidnout statistiku UPC fora:

http://www.toplist.cz/stat/81765

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague