Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Mám bohužel problém s registrací. Respektive prý mi byl na email zaslán aktivační kód. Čekám už 10 minut :(

Odesláno

Taky sem tam ráno volal a paní chudák vypadala, že se zhroutí. Před chvílí mi volala, omlouvala se a že do 12 to snad pofachčí :D

Odesláno

Díky za odpovědi..zpětně se asi zatím video pouštět nedá, že...ani nahrávat... to ale myslím už O2TV go umí? Ty nové kanály..jeden lepší než druhý :lol::shock::?

Odesláno

není to nějaká úžasná kvalita, ale na mém 12 palcovém ntb to bude celkem v pohodě :-) Jestli mi to pojede i v zahraničí, tak za mě spokojenost :)

Odesláno

Šmarjáá, lidi nevolete jim všichni nebo je chudáky z call centra odvezou rovnou do Bohnic :cheers:

Odesláno
není to nějaká úžasná kvalita, ale na mém 12 palcovém ntb to bude celkem v pohodě :-) Jestli mi to pojede i v zahraničí, tak za mě spokojenost :)

v zahraničí ti to právě nepojede, už se to tu někde řešilo, nebo jinde, prostě je to tak 8)

Odesláno
Mám bohužel problém s registrací. Respektive prý mi byl na email zaslán aktivační kód. Čekám už 10 minut :(

já se chytře registrovala asi ve 3 ráno :D no teď bude zřejmě problém, vyděržaj pijoněr 8)

Odesláno
  • Autor
Díky za odpovědi..zpětně se asi zatím video pouštět nedá, že...ani nahrávat... to ale myslím už O2TV go umí? Ty nové kanály..jeden lepší než druhý :lol::shock::?

co máš proti MTV LIVE HD??

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

já se chytře registrovala asi ve 3 ráno :D no teď bude zřejmě problém, vyděržaj pijoněr 8)

Jasně, vydržím. Mně jde jen o tom že mam zaplý to okno s registrací. Tak doufám, že když to vypnu a počkám, že pak budu moct jen potvrdit registraci a nebudu muset vše dělat znova :)

Odesláno

chce to po mě nějaký pin? o je zase co? :roll::scratch:

aha: výchozí PIN je 0000

Upraveno uživatelem Violetka

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague