Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Nic ti nebudou nutit, dají ti modem o řídu lepší, stejný, tedy bez wifi, pokud nemáš doteď s wifi, pokud bys chtěl s wifi, je o 20 kč dražší... takže se uklidni, jde jen o výměnu křápu za jiný křáp :)8)

Odesláno

Sem netušil jaké se dá udělat drama z výměny modemu. Starý ti nenechají, protože potřebuji pře migrovat všechny na ED3. Takže pokud s tím mas nepřekonatelný problém budeš se muset porozhlednout po jinem poskytovateli.

Odesláno
jde jen o výměnu křápu za jiný křáp :)8)

...většího křápu za menší křáp :lol:

ale jestli upc plánuje zvedat rychlost, jak se píše ke konci, tak se modemy budou měnit znova :D ale to asi jenom u zákazníků s nejrychlejším internetem :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Budou měnit i těm, kteří mají modemy pouze pro službu telefon ?

Odesláno

Časem určitě. Je hloupost udržovat si na síti starou technologii, když se potřebujete pohnout směrem vpřed.

Na výměnu zřejmě nepřistoupím - stávající modem mi vyhovuje a nemám důvod ho měnit. Dalo by se to brát jako porušení smluvních podmínek z jejich strany a mohu odstoupit od smlouvy v případě, že by mi nutili jít např. do WIFI modemu, který je dražší a nebo tvrdili, že s výměnou modemu je nejnižší tarif 40MB/s a tím pádem vyšší měsíční paušál.

Cena zůstane stejná, ke změně tarifu Vás nikdo nutit nebude.

Taky mi včera přišel email, že mne budou kontaktovat a někdo se mnou výměnu zařízení naplánuje.

Jsem zvědav co mi nabídnou za modem. Tedy jestli vůbec mi nabídnou vybrat si z nějakých typů - modelů.

Moje stará Motorola šlape mnoho let bez problémů a bojím se, aby mi nedali nějaký repas po někom, s kterým budou jen problémy.

Takže se rovnou zeptám, zda Vám, co už máte vyměněno, bylo nabídnuto co chcete za typ - model. A co v současné době nabízí. A zda jste dostali nový přístroj nebo repas.

Chcete nové zařízení? Kupte si ho. Jinak to může být repas. Na výběr u zařízení do pronájmu nedávají. Prostě to co aktuálně mají, to dodají.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Myslím, že té výměně nebude možno se vyhnout. Jestliže je třeba, aby zařízení splňovalo nějaké parametry, které to dosavadní nemá, nezbývá, než na výměnu přistoupit, nebo se s UPC rozloučit. Mně osobně při sjednávání termínu operátorka řekla, že starý modem není schopen pracovat na dvou frekvencích a s výhledem na rozvoj služeb to bude třeba, proto jsem proti výměně neprotestoval. Dostal jsem TC 72500, který slouží stejně, jako mé dosavadní Cisco, se kterým jsem byl spokojen, a cena se nezměnila, takže k protestům rozhodně nebyl důvod.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak dnes mamce vyměnili modem za wifi modem. Předtím měla modem bez wifi ! Takže ji vůbec nedali vybrat. vzhledem k tomu, že tomu vůbec nerozumí, to vzala. Pokud budou účtovat 20 Kč navíc, tak jim něco "hezkého" napíšu. Jde mi o princip. Mamka má nejnižší tarif 10 Mbit, aby měla internet co nejlevnější a takhle by to bylo navýšení o které vůbec neměla zájem..Oni něco chtěli, mamka jim vyhověla, takže pokud to povede ke zvýšení ceny, tak se s něma budu handrkovat...

Odesláno

Ale to je přece problém maminky. určitě ji do telefonu řekli, že bude platit víc o 20kč.

Odesláno

No ona paní volala nějdříve mě, protože jsem ji ten internet zařizoval asi před rokem, tak měla číslo na mě - já ji pak odkázal na mamku,takže musím zjistit, jestli ji to říkala..Každopádně mi připadalo, že ta paní nevolala z call centra, spíše mi to připadalo jako obchodní zástupce..Přece jenom operátoři papouškují ty samé slova pořád dokola. Volala z mobilního čísla a předsatvila se jménem, al už ne firmou. Akorát sdelila, že bude třeba vymaěnit modem a pak jsem ji odkázal na mamku..Schválně to zjistím, jestli byla upozorněna na navýšení ceny..

Odesláno

Jestliže to bylo v rámci té hromadné výměny, nebude platit víc ...

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague