Návštěvník computerboy Odesláno 12. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 No, jestli nebude platit víc a dostala Wifi modem, tak to je fajn, ale moc se mi tohle nezdá. Že by UPC začlo být tak štědré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 spíš už upc nemá klasický modemy bez wifi Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 13. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 No, jestli nebude platit víc a dostala Wifi modem, tak to je fajn, ale moc se mi tohle nezdá. Že by UPC začlo být tak štědré? No spíše potřebují dostat od lidí ty ED2 modemy a jak píše Slamb, modemy bez WiFi nemají. A nemůžou po lidech chtít, aby si nechali vyměnit modem a platili víc. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Tak jsem se ptal mamky a paní, co jí volala ani technik, co ji přivezl modem ji nic o navýšení ceny neříkali. Takže počkám na výpis a pokud tam bude navýšení, tak se ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hurvajs007 Odesláno 15. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Zdravím Dostal jsem novy modem EPC 3925, ale nemužu se dostat do administrace. adresa 192.168.0.1 je nefunkční. poradí někdo s administraci tohoto modemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 15. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Zkus pripojit pres utp a ne pres wifi. Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 16. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 EPC3925 má adresu 192.168.1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. prosince 2014 Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Zdravím, po výměně modemu za modem s wifi se nejde připojit k netu. Mezi PC a UPC je ještě vlastní wifi router, na kterém běžela tiskárna a mobily dětí. Jde i o to, že kabel od modemu UPC do PC mám krátký a nelze jej jednoduše vyměnit a proto bych rád zachoval tento meziprvek kdy kabel od modemu UPC jde do vlastního wifi routeru a z něho do PC. Když zapojím PC na přímo do modemu UPC tak net funguje. UPC začalo nějakým způsobem blokovat cizí routery? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 4. prosince 2014 Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Jde i o to, že kabel od modemu UPC do PC mám krátký a nelze jej jednoduše vyměnit a proto bych rád zachoval tento meziprvek kdy kabel od modemu UPC jde do vlastního wifi routeru a z něho do PC. http://www.czc.cz/spojka-konektoru-rj45/22654/produkt Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník marcuspedro Odesláno 4. prosince 2014 Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 Díky - ano to mne taky napadlo (y) - přece jen bych chtěl ale zachovat současnou síť, která doteď fungovala bezvadně. Prošel jsem zde hodně témat - pomůže když hodím modem UPC do "přemostění připojení" ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.