Marek-26 Odesláno 21. února 2015 Sdílet Odesláno 21. února 2015 Docela dost paušalizujete a uvádíte věci, které nejsou pravda. Vlastně jen děláte reklamu PODĚ. Vůbec nechápete, jaký typ sítě a technologii UPC používá. A porovnání ceny kabelového modemu a nějakého obyč routeru? No nebudu se rozepisovat, dle mě jste idiot, čemuž ten Váš písemný projev odpovídá. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 21. února 2015 Sdílet Odesláno 21. února 2015 ... Celý relativně dlouhý text bez pravopisných chyb a překlepů... To nebývá zvykem u textů podobného obsahu, plného vulgarit a v podstatě nesmyslů---Zřejmě výplod velmi velmi naštvaného zákazníka, který téměř ztratil soudnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 21. února 2015 Sdílet Odesláno 21. února 2015 Mě UPC funguje jak má, když sem před časem řešil špatnou rychlost, tak mi to technici zvedli hned a byli kompetentní. Poda s pokrytím 40 ulic v Praze je fakt alternativa. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 23. února 2015 Sdílet Odesláno 23. února 2015 Jj 4 roky u pody a zadny problem krome jednoho vypadku ve dve rano. To ho muselo tak vytocit, ze se sel vypsat na upc forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.