Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

záleží na tom, který zařízení má lepší wifi :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
:D Díky - ano to mne taky napadlo (y) - přece jen bych chtěl ale zachovat současnou síť, která doteď fungovala bezvadně. Prošel jsem zde hodně témat - pomůže když hodím modem UPC do "přemostění připojení" ???

Záleží, jak chcete modem od UPC využívat. Nejlepší by bylo na routeru nastavit jinou IP vnitřní sítě a restartvat modem od UPC. Fungovala by pak obě zařízení.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Díky za rady, Zatím jsem to v jedné domácnosti udělal tak, že jsem vlastní wifi router vypojil a spojil kabel a druhé domácnosti jsem dal za UPC kabelový router a za ním je wifi a zatím vše funguje.

Odesláno

Tak mi mamka včera po té "slavné" výměně modemu volala, že je modem dost horký a má strach aby nevyhořela.. Údajně ji i začal pískat, po znovu zapnutí pak již nepískal... Chci se tedy zeptat na Vaše zkušenosti jestli model EPC 3925 nějak více topí.. Wifi síť jsem ji klasicky nastavil a zabezpečil, za modemem má vlastní router asus...Pokud je nenormální, že je horký, tak budu chtít po UPC výměnu.

Odesláno

Pískání normální není, vyšší teplota ano.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno

Ja sem je s celou vymenou poslal do ... Proste jim nezvedam telefon a je klid.

Odesláno

Tak modemy bez wifi ještě mají (Praha). Dostal jsem konkrétně Cisco EPC3212.

Odesláno
Ja sem je s celou vymenou poslal do ... Proste jim nezvedam telefon a je klid.

Jednou se tomu stejně nevyhnete :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
Odesláno

Je možné dostat WIFI modem za 50Kč? měsíčně? Pokud budu trvat na tom, že chci pouze bez WIFI a samozřejmě tyhle modemy v dohledné době dojdou.

Odesláno
Tak mi mamka včera po té "slavné" výměně modemu volala, že je modem dost horký a má strach aby nevyhořela.. Údajně ji i začal pískat, po znovu zapnutí pak již nepískal... Chci se tedy zeptat na Vaše zkušenosti jestli model EPC 3925 nějak více topí.. Wifi síť jsem ji klasicky nastavil a zabezpečil, za modemem má vlastní router asus...Pokud je nenormální, že je horký, tak budu chtít po UPC výměnu.

Topí jak kamna a slabě píská( U mě se to projevuje při downloadu)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague