Slamb Odesláno 4. prosince 2014 Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 záleží na tom, který zařízení má lepší wifi Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. prosince 2014 Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Díky - ano to mne taky napadlo (y) - přece jen bych chtěl ale zachovat současnou síť, která doteď fungovala bezvadně. Prošel jsem zde hodně témat - pomůže když hodím modem UPC do "přemostění připojení" ??? Záleží, jak chcete modem od UPC využívat. Nejlepší by bylo na routeru nastavit jinou IP vnitřní sítě a restartvat modem od UPC. Fungovala by pak obě zařízení. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník marcuspedro Odesláno 6. prosince 2014 Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Díky za rady, Zatím jsem to v jedné domácnosti udělal tak, že jsem vlastní wifi router vypojil a spojil kabel a druhé domácnosti jsem dal za UPC kabelový router a za ním je wifi a zatím vše funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Já Odesláno 10. prosince 2014 Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Tak mi mamka včera po té "slavné" výměně modemu volala, že je modem dost horký a má strach aby nevyhořela.. Údajně ji i začal pískat, po znovu zapnutí pak již nepískal... Chci se tedy zeptat na Vaše zkušenosti jestli model EPC 3925 nějak více topí.. Wifi síť jsem ji klasicky nastavil a zabezpečil, za modemem má vlastní router asus...Pokud je nenormální, že je horký, tak budu chtít po UPC výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. prosince 2014 Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Pískání normální není, vyšší teplota ano. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 11. prosince 2014 Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Ja sem je s celou vymenou poslal do ... Proste jim nezvedam telefon a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2014 Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Tak modemy bez wifi ještě mají (Praha). Dostal jsem konkrétně Cisco EPC3212. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. prosince 2014 Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Ja sem je s celou vymenou poslal do ... Proste jim nezvedam telefon a je klid. Jednou se tomu stejně nevyhnete Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 11. prosince 2014 Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Je možné dostat WIFI modem za 50Kč? měsíčně? Pokud budu trvat na tom, že chci pouze bez WIFI a samozřejmě tyhle modemy v dohledné době dojdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2014 Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Tak mi mamka včera po té "slavné" výměně modemu volala, že je modem dost horký a má strach aby nevyhořela.. Údajně ji i začal pískat, po znovu zapnutí pak již nepískal... Chci se tedy zeptat na Vaše zkušenosti jestli model EPC 3925 nějak více topí.. Wifi síť jsem ji klasicky nastavil a zabezpečil, za modemem má vlastní router asus...Pokud je nenormální, že je horký, tak budu chtít po UPC výměnu. Topí jak kamna a slabě píská( U mě se to projevuje při downloadu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.