Návštěvník Garretx Odesláno 2. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Zdravím! Potřeboval bych poradit jak na 5 Ghz režim u UPC modemu Technicolor TC 7200. Přes webové rozhraní - bezdrát - 5 Ghz - radio přepnu položku ze zakázáno na povolit. Bohužel se ale daná wifi síť na přístrojích (notebook podprující 5 GHz, tablet Nexus 7 II - taky zvládá 5 Ghz) vůbec nezobrazí a nevím čím to. Díky za případné rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 2. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Ten modem nemám tak nevím jak s tím, zkus vypnout 2,4GHz, možná Technicolor TC 7200 nepodporuje 2 pásma současně. Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 2. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Technicolor nepodporuje dualband, kdyz se zapne jedna sit vypne se druha 5 GHz ma taky nizsi dosah tak mozna to je tim, anebo zaruseni pasma ikdyz to by v 5GHz byt nemelo Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Garretx Odesláno 3. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Tak byla to moje chyba, ten signal byl na 5 Ghz moc slabej, Myslel jsem že právě 5 Ghz bude mít lepší signál. Jde mi o to že v jednom pokoji mám velmi slabý signál - řešil jsem to tak, že jsem měl v pokoji vlastní wifi, jenže pak UPC vyměnilo modem, dali tam nový technicolor a od té doby mě wifi nejejede. Měl jsem to tak, že z modemu UPC byl kabelem veden net do pokoje, kde jsem měl Dlink wifi router. Jenže teď prostě není možné se připojit na internet, když to jsem připojen na wifi z dlink - omezené připojení a netuším čím to může být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 3. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 V 5 GHz pásmu je více kanálů a zatím méně uživatelů, takže je tam méně zarušeno a lze dosahovat vyšších rychlostí, nicméně 5 GHz signál hůře prostupuje překážkami a při stejném výkonu vysílače má tedy menší dosah. Zejména kapesní zařízení s malou anténou mohou mít problém i v rámci většího bytu. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Garretx Odesláno 3. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Ok, chápu, díky za info. A jak tedy postupovat v případě, že: mám od UPC modem Technicolor - z něho vede síťový kabel do vzdáleného pokoje, kde když tento kabel zapojím do notebooku, tak se PC připojí k internetu. Když však tento síťový kabel zapojím do wifi routeru Dlink a připojím se na wifi (její nastavení bylo před výměnou modemu UPC funkční a internet fungoval) z toho routeru, tak mi jak notebook, tak tablet hlásí, že připojení je omezené a nelze se připojit na internet. A nevím čím to je... zkusí někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 3. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Starý modem byl předpokládám obyč modem, TC7200 je router, tedy dělá NAT a DHCP server, což se může tlouct s NATem a DHCP na tom Dlinku, řešením by mělo být jeden z nich používat pouze jako AP/bridge, který na tom záleží jak to máš udělané a co od toho chceš. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 11. prosince 2014 Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 To UPC neví kdy přestat. I v Senegalu má sítě Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 7. ledna 2015 Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Kup si repeater. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.