Přejít na obsah

Eurosport 2 HD

Návštěvník hlavsar

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...

Mám stejný problém. Při sledování Bundesligy na Eurosportu 2 HD se obraz dost často na zlomek vteřiny jakoby zastaví a znovu rozběhne, ve výsledku to vypadá jako cuknutí obrazu. Nepomůže ani zapnutí funkce zlepšení pohybu. Jak tady o tom čtu, tak jsem se trochu uklidnil, že to není mým televizorem, ale že je něco někde "mezi nebem a zemí". Začalo to cca před 3 týdny. Tuší někdo co to může být.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4510-eurosport-2-hd/#findComment-76946
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
Návštěvník hobo

Tak jemné zaškubnutí obrazu je už snad odstraněno.Dnes komplet zápasy Bundes ligy v pořádku.Jenom ještě dotaz jakou máte uroven a kvalitu tohoto muxu..Jako jediný z nabídky aspon mě kolísá kvalita na teploměrech TV mezi 100%-40%.Síla se nemění je stále 92%.Jenom než je budu uhánět tak proto se ptám.Nějak nechápu proč tento jediný mux má tuto vlastnost.Není to pravidelné interval tak 2-4 minuty někdy i déle.Při každém poklesu nepatrný rozpad většinou uprostřed obrazu v podobě linky.Díky předem za odpověd.Jako je jasné že ty teploměry na TV mají v podstatě nic neříkající informaci o skutečném stavu signálu nicméně při tom poklesu je tam ten rozpad vždy.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4510-eurosport-2-hd/#findComment-77294
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...