Přejít na obsah

Společná anténa - je možný odchod z UPC

Doporučené příspěvky

Návštěvník lelucha

Dobrý večer

1) přestěhovala jsem se do nového bydliště, kdy jsem si převedla i UPC s internetem. V současné době zde z fondu zakoupili společnou anténu, na kterou nyní chytnu cca 42 dig. programů. Zajímá mne zda, kdy nyní jedu na tuto anténu mohu vypovědět smlouvu u UPC a nechat si jen u nich internet s tím, že když mi zručí přenos TV zda mi budou hrát dig. progarmy na naší společné anténě bez UPC.

2) Dále se chci zeptat, mám 2 ks CA slot s kartami, zda je toto možné odprodat nebo UPC vrací nějaký finance při vrácení.

Díky za info Lelucha

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/4513-spole%C4%8Dn%C3%A1-ant%C3%A9na-je-mo%C5%BEn%C3%BD-odchod-z-upc/
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý dečer,

ad1) Jestliže se jedná o oddělený rozvod, bude to fungovat. Jestliže STA i UPC používají stejné rozvody, nelze mít obojí.

ad2) Jestliže jsou odkoupené, můžete je odprodat někomu jinému (UPC zpětný odkup nedělá).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník lelucha

UPC dělalo rozvody svoje. Nyní mi TV 42 programu hrají na starou zásuvku TV kdy HD hraje pouze veřejnoprávní televize. Na zásuvku UPC mám zapojený pouze internet. Takže si myslím že tento rozvod je oddělen. Takže pokud to dobře chápu pokud dám u UPC výpověď a oni mne odpojí tak těch 42 programů + nějaké rádio mi bude htát dále na danou společnou anténu.

díky za onfo lelucha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...