Slamb Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 alespoň vyřídí ty zákazníky, kteří tam volají když tam na to nemaj čudlíky, aby to mohli zprovoznit, tak asi nevyřídí Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník c12345 Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Jo takže ten co tam volá tak má smůlu i když to tam měli vyvěšeno...... Co k tomu říct .......Si dělají potom z lidí blázny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník c12345 Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Pro Slamb : je vidět jak si představuješ přístup UPC to mi bohatě stačí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 já si nic nepředstavuju, ale ty máš bujnou fantazii nebo mi řekni, jak můžou aktivovat něco, co neni v systému nebo je jenom v určitejch oblastech Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fajfaa Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 V systemu to maji.ja jsem nakonec jeden z vyvolenych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 ono to spíš záleží na lokalitě upc vždycky mělo takový supertajný nabídky pro vybraný lokality, i v praze nějaký byly takže v mladý boleslavi to možná pude Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník c12345 Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 já si nic nepředstavuju, ale ty máš bujnou fantazii nebo mi řekni, jak můžou aktivovat něco, co neni v systému nebo je jenom v určitejch oblastech Jasný v ceníku to bylo, teď zase není, v ceníku není pro lokality.... ta a ta..... na klintském centru mi sdělila operátorka, že je to platný pro všechny.... takže jestli tady má někdo bujnou fantazii tak já to rozhodně nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 no někdo to zmotal, vznikla mylná informace a ta se šířila dál a dál bych moh vyprávět veselý příhody ještě z dob, kdy sem byl obchodní zástupce občas se vůbec nevědělo, co se má jak dělat, a ladilo se to zpětně za chodu... prostě ne vždycky se daří, no hlavní je, že tim nikomu nevznikla žádná škoda, takže ani neni co řešit Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník c12345 Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Ale to mi trochu nevychází s tou "mylnou informací" , protože jestli se to někomu podařilo objednat (jak tady psal) tak to by znamenalo jediné a to rozdílný přístup k jednotlivým zákazníkům UPC..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 však to Fajfaa psal, ne? Podle facebook týmu nabidku stáhli protože není veřejná..nejspíš jen pro vyvolené. Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.