Odesláno 21. listopadu 2014 10 let Je prapodivné, že v sekci Moje UPC ještě pořád nemám cenu za aktuální služby. Jak je tomu u Vás?
Odesláno 21. listopadu 2014 10 let Co je na tom divného, když máte něco, co UPC zatím oficiálně nenabízí? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. listopadu 2014 10 let No já nemám nic nového a u internetu i TV cena také není, u telefonu ano. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 21. listopadu 2014 10 let při změně tarifu se Cena služby zaktualizuje až další účetní období - - - - Praha
Odesláno 22. listopadu 2014 10 let Napsla jsem na upc,že mam zajem o komplet,paní odepsala,že mě nabídku komplet aktivuji a druhý den volala,že se spleli,ze to neni komplet,ale kombi.Tak jsem ji predrikal neco z zdejsiho fora a rekla,ze se ozve.Za 30 min volala,že se omlouva a nastaveje me nabidku komplet.takze ani sami oni nevedi,že to muzou nabizet.
Odesláno 22. listopadu 2014 10 let Balíček Kombi Komplet 240+ je s věrnostní slevou za 1 149 Kč + 69,58 Kč pronájem Vašeho HD USB boxu. Věrnostní podmínky tohoto balíčku jsou stejné, jako u Vašeho stávajícího balíčku nějaká divná cena ?
Odesláno 22. listopadu 2014 10 let Autor velmi se omlouváme za předchozí nedorozumění. Balíček Kombi Komplet 240+ je za cenu 1149 Kč bez zařízení, pokud by jste tedy měl zařízení zapůjčená, navýšila by se částka o tyto pronájmy. Na Vaší smlouvě jsme kontrolou zjistili, že máte modem a Ca modul odkoupen, není tedy k částce 1149 Kč ani jeden z nich připočítán. Zapůjčený však máte HD USB box, který je za cenu 69,58 Kč. Ve vyúčtování tedy budete mít pouze částku za služby 1149 Kč a částku za HD USB box 69,58 Kč, nikoliv modem a CA modul. Tak jak to vlastně je ???? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 22. listopadu 2014 10 let Zmatek jak sviňa? Speciální nabídka Kombi Komplet 240+ za 1149 Kč Nabídka určena pouze pro stávající klienty UPC a vybrané migrační projekty. Cena zahrnuje poplatek za poskytnutí wifi modemu a HD-PVR nebo HD boxu (HD USB-PVR Kaon). Ostatní poplatky spojené s připojením, instalací a provozem služby dle platného ceníku. Asi to přehodnotili... Upraveno 22. listopadu 2014 10 let uživatelem Návštěvník Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 22. listopadu 2014 10 let Autor dnes je to drama .Měl jsem zájem ale platit 1149+ 70Kč mě přešel zájem. doplnění: předali jsme požadavek příslušnému oddělení, které zvýhodněnou nabídku má na starosti, z něhož Vás budou informovat o podrobnostech a uvedou ceny na pravou míru. Prosíme o strpení. Upraveno 22. listopadu 2014 10 let uživatelem Návštěvník Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 22. listopadu 2014 10 let Mně už dva dny nejsou schopni odpovědět na otázku, kolik budu platit za tuto nabídku. Mám veškeré zařízení v osobním vlastnictví. To je velmi zajímavé.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.