Odesláno 22. listopadu 2014 10 let Není to blbost stejně jako změna skladby kanálů. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 22. listopadu 2014 10 let Skladba kanálů není garantovaná, na rozdíl od ceny, která je garantovaná po dobu platnosti smlouvy (věrnostní min. na 1 rok).
Odesláno 23. listopadu 2014 10 let Autor jak tady čtu, raději počkám až bude oficiální . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 23. listopadu 2014 10 let Skladba kanálů není garantovaná, na rozdíl od ceny, která je garantovaná po dobu platnosti smlouvy (věrnostní min. na 1 rok). Většina lidí si tu nabídku vydupalo, když už ji neměli v ceníku. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. listopadu 2014 10 let Většina lidí si tu nabídku vydupalo, když už ji neměli v ceníku. V mém případě tzv. vydupání probíhalo tak, že jsem na UPC poslal písemný dotaz, zda nabídka s tímto názvem existuje, co obsahuje a kolik stojí. Odpovězeno mi bylo telefonicky, přičemž mi byl položen dotaz, zda chci být na tento tarif rovnou převeden.
Odesláno 24. listopadu 2014 10 let V novém ceníku tato nabídka není vůbec.................................
Odesláno 26. listopadu 2014 10 let Autor teď mě telefonovalo UPC ta cena za balíček Kombi Komplet 240+ je 1149Kč bez zařízení .Kdo vám v pronájmu zařízení tak se platí další peníze. já se to vzdal .Pokaždé jiná odpověď . Upraveno 26. listopadu 2014 10 let uživatelem Návštěvník Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 26. listopadu 2014 10 let Mně za Kombi Komplet 240+ naběhla v Moje UPC částka 1858,83 Kč. Tak jsem se tomu srdečně zasmál, protože to nic jiného než vtip ze strany UPC být nemůže.
Odesláno 26. listopadu 2014 10 let Za Kombi Komplet 240 by mělo být 1449,00 Kč bez zařízení, takže co teď řekli Pavlu m by odpovídalo. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 26. listopadu 2014 10 let Nemáš pravdu, za Kombi Komplet 240+ je dle jejich ceníku 1149,- Kč, kde jak se v ceníku píše: Cena zahrnuje poplatek za poskytnutí wifi modemu a HD-PVR nebo HD boxu (HD USB-PVR Kaon). Tato věta o zahrnutí modemu a STB do ceny je uvedena i u Kombi Komplet 240 (bez znaménka +).
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.