Návštěvník Fabiak Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Taky aktivovano, v ceniku uz to ale neni A s vlastnim modemem a ca modulem je to za 1009kc. Vsechno krom ruskych kanalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Cipísek Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Pro ty co již mají aktivovaný balíček Komplet, jde vám přihlásit se na HBO GO? Mě to píše, že nemám předplacený programy HBO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mjarek Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Mám taky aktivováno...mně zase jdou Ruské kanály ale nejdou programy Extra HD a Leo TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Me jdou úplne vsechny kanaly, Leo vysila od 22.00..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Já čekám 3.den a stále beze změny. Komplet nemám. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Takže se taky podělím o zkušenost : Včera jsem zažádal a dneska už mi kompletně programy jdou. Ale vyskytl se problém Jak to nemají v systému a aktivují tak nějak ručně tak se nepřihlásím do HBO GO (píše to, že mám na účtu vyšší počet zařízení a kontaktujte operátora) a Horizont tam se sice dostanu přes webové rozhraní, ale zase nic nespustím. Takže dneska nový telefonát, předali to na technické oddělení . Před chvílí telefon s tím, že na tom stále pracují a nejpozději v pondělí by to snad mělo být v pořádku. Tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mjarek Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 TV Leo v této nabídce není zařazena. Potvrzeno od operátora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Jak to tak ctu, je to plna nabidka, nebo neni? Nekdo pise, ze nema ruske stanice, nekdo zase Leo. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Cipísek Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Mě funguje komplet všechno, jak ruské stanice, tak erotické, zkoušel jsem teda jen Private TV, Leo jsem nezkoušel.Jen mi vůbec nefunguje Horizon, ale už to řeší technické oddělení s tím, ze mi budou volat co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Tak po dalším zavolání už mám i ruské programy a některé erotické. Nefunguje Leo a balíček Extra HD. V Horizonu nejsou žádné programy. HBO GO nešlo, ale už zase jde, ale nevím jak dlouho. Moje UPC zatím zůstávají služby stejné. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.