Odesláno 6. listopadu 2014 10 let jeden předčasně zveřejněnej ceník a takovýho bordelu kvůli tomu - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. listopadu 2014 10 let Tak jsem zjistil vcera vecer, ze opravdu nejde LEO TV, vůbec nechapu, proc.....dnes to budu resit....jinak jde vse, extra HD nesly, ale uz jdou vysila vůbec ta LEO TV?? Je me divny, ze erotika normalne jde.....a leo neV Horizonu taky nemam zadny programy.....ale resim to s techniky.
Odesláno 10. listopadu 2014 10 let Tak jsem zjistil vcera vecer, ze opravdu nejde LEO TV, vůbec nechapu, proc.....dnes to budu resit....jinak jde vse, extra HD nesly, ale uz jdou vysila vůbec ta LEO TV?? Je me divny, ze erotika normalne jde.....a leo neV Horizonu taky nemam zadny programy.....ale resim to s techniky. Otázka je, zda ty erotické kanály v té nabídce jsou. V tom popisu služby v ceníku byl menší počet programů, než UPC má. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. listopadu 2014 10 let Dnes jsem volal na UPC kvůli výměně STB za CA modul a zeptal jsem se na nabídku Komplet. Operátor volal nadřízenému a zjistil, že mi ji může zapojit, dokonce dal slevu 70,- Kč za vlastní modem. Aktivovaná bude ve čtvrtek, až mi přinesou CA modul. Mají tam být všechny programy, kromě Leo TV.
Odesláno 11. listopadu 2014 10 let Jsou tam i programy ARTE HD, Auto-Moto Sport HD a Film Europe HD, které mají být určeny pouze pro klienty s balíčkem Kombi Komfort 240?
Odesláno 11. listopadu 2014 10 let Extra HD programy pouze zapominaji zapnout.staci zavolat a pusti je.
Odesláno 11. listopadu 2014 10 let Ja se ptal na FB, a: Pěkný den, jde o chybu na naší straně. Komplet doplníme jak o Leo, tak balíček Extra HD. Jakmile opravíme v interních systémech, klientům se automaticky promítne v nastavení v digitálních přijímačích. Děkujeme za pochopení. Honza K., UPC Facebook tým - - - CA modul OVA
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.