Odesláno 29. září 2020 4 roky Zdravím. Obdržel jsem dnes modem CH7465VF (CH7465VF-NCIP-6.12.19.6-GA-NOSH) a nemůžu v něm najít možnost nastavit si vlastní DNS, jako na předchozím Ciscu. Kde se to na tomhle zařízení nastavuje? Myslím, že jsem vše proklikal a vidím jen v Admin → Info → WAN IP settings nastavené 213.46.172.38 a 213.46.172.39, ale možnost si nastavit vlastní nikde.
Odesláno 30. září 2020 4 roky Zdravím, v tomto routeru/modemu by sa to nemalo dať nastaviť, minimálne to neumožňuje firmware od UPC/Vodafone, predpokladám že DNS by sa pravdepodobne dalo nastaviť, avšak DNS sa nastavuje pravdepodobne spolu s konfiguračným súborom routeru, kde sa nastavuje ďalšie množstvo parametrov pre správne zadelenie tarify, atď. Upraveno 30. září 2020 4 roky uživatelem ApacheSK
Odesláno 1. října 2020 4 roky Tak asi jedina moznost (pokud plati to, co napsal ApacheSK), prepnout Compal do rezimu bridge (modem) a za nej dat svuj kvalitni router. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 2. října 2020 4 roky Také mě nic jiného nenapadá. Rozluštit uložené nastavení zařízení v souboru se mi nepodařilo. Opravdu by mě zajímalo, jaká úvaha stojí za znepřístupnění tohoto nastavení. 😕
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.