Trabi Odesláno 4. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Muze mi prosim nekdo poradit jak s prihlasenim k HBO Go? Kdysi jsem mel samostatne HBO a udelal jsem si ucet na HBO Go, kde jsem se prihlasoval. Nyni po delsi dobe se chci opet prihlasit (poridil jsem si HBO) a pise mi, ze je pouzivano vice zarizeni, nez je povoleno. A to dela i na PC i na telefonu. Nevite, jak se tedy prihlasit, prip. se musi nejak preregitrovat? Diky moc Petr Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 4. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Tady se o tom píše: viewtopic.php?f=10&t=5221 Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Tak z toho nejsem vůbec moudrej teda..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Maximálně může běžet na na 4 zařízeních současně a pokud se na jednom z nich například smaže komplet historie prohlížeče, tak se to pak pro HBO GO server jeví jako zařízení páté, proto je jediným řešením... přihlásit se z jednoho zbývajícího zařízení z těch třech, které tam byly zaregistrovány a tam smazat identifikaci onoho nefunkčního přebývajícího a pak se tam z něj nakonec přihlásit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 6. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Zase to nechodí, restartovala se mi TV a už nemám předplatné HBO, ačkoliv HBO běží. Dovolal jsem se na technika a prý to nejde nikomu a je nahlášeno. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.