Návštěvník MartasZLA Odesláno 8. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Ahoj, dnes od rána mám problém že některé stránky jako twitch.tv, upc.cz, eurogamer.cz se načítaly špatně no aktuálně vždy napíše že vypršel čas spojení. Seznam.cz se načte ale dál jakoby načítá stránku, do seznam e.mailu se nemůžu dostat stále se načítá s textem hned to bude. Včera večer a dnes ráno byly nějaké výpadky. Včera večer po výpadku vše fungovalo normálně ten trval asi 45 minut, dnes ráno to ale blbne. Zkoušel jsem vymazat historii, cookies, restartovat router, tři různé prohlížeče no nic nepomáhá. Je to problém u mě něbo je to problém UPC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 a používáš googlácký dns? vsadim se, že ne Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MartasZLA Odesláno 8. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 To netuším v tom se nevyznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Me to dela to same co znamena to google DNS jak to prenastavit proc me upc nedalo vedet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MartasZLA Odesláno 8. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Našel sjem si návod na předělání dns ale nepomohlo mi to možná byl špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 8. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 v nastavení routeru u DNS nastavit 8.8.8.8 a 8.8.4.4 hlavně je třeba to nastavení uložit... když to nezabere, tak holt nic, no Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MartasZLA Odesláno 8. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Bohužel nezabralo. Snad to někdo opraví nemůžu se dostat na mejl Edit: tak už to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 a používáš googlácký dns? vsadim se, že ne Ja nechapu v cem by DNS od Googlu melo byt lepsi nez stavajici od UPC, 10 let pouzivat DNS od UPC a problem jsem az na par vyjimek nemel. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 8. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Třeba v tom, že DNS od UPC čas od času nefachaj vůbec, anebo se to táhne jak šnek. A taky se to dá napsat opačně, v čem by DNS od UPC měly bejt lepší, než DNS od Google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 8. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Taky mě v minulosti UPC DNS několikrát zazlobily, tak sem si nastavil ty od Google a s těmi problémy nemám, takže je prostě používám a ty UPC už sem znovu nezkoušel. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.