Návštěvník NoddyCZ Odesláno 10. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Dobrý den, měl bych dotaz zda je potřeba k Fiber Power 40+ přikoupit i ten router, protože na stránkách UPC jsem si objednal internet pouze bez routeru ale pán z UPC se mi po telefonu snažil vnutit že to je jejich speciální router a že bez něj to nepůjde... je to pravda ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 10. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Je to pravda, bez jejich DOCSIS modemu nejde. Jinak koupit se nemusí, cena pronájmu je 70Kč měsíčně. Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 10. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Bez jejich routeru to samozřejmě půjde. Nepůjde to ale bez jejich modemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 10. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Bez jejich routeru to samozřejmě půjde. Nepůjde to ale bez jejich modemu. Ten "jejich speciální router" je asi modem ne ? A prodala UPC někdy router ? Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 UPC routery prodávalo. I zapůjčovalo chvíli. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 10. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 UPC WIFI router Netgear model WRG614 Dočasné poskytnutí wifi routeru Netgear 60.50 Kč měsíčně (ceník 2010) Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník NoddyCZ Odesláno 11. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Aha, trochu jsem spletl modem s routerem Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.