Návštěvník Zako Odesláno 13. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Dobrý den žádám o radu od UPC mám modem Tc 7200.U a zapomněl jsem přihlašovací údaje jméno a heslo admin nefunguje zkoušel jsem i reset přístroje(použil jsem resetovací tlačítko na zadní straně a držel jsem ho déle něž 10s celý se rozblikal) ale i přes to se mě nedaří vyresetovat přihlašovací údaje. Děkuji za případné rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 první přihlášení je bez jména a bez hesla Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zako Odesláno 13. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 když to resetuji tak i když nic do jména i hesla nenapíšu tak mě to píše že uživatelské jméno i heslo nejsou správné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 tak to je podezřelý si to rozbil Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 14. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 První přihlášení není bez hesla, ale admin/admin Bez jména a hesla je Cisco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zako Odesláno 14. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 admin/admin mě nejde v muže být chyba nebo co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 16. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Když nefunguje ani po resetu, tak asi jedině přes UPC vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zako Odesláno 17. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Děkuji za rady obrátil jsem se na UPC. LOCK téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.