Návštěvník Medvid Odesláno 19. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Ahoj, mám Modem o UPC Cisco EPC3212. Pokud ho zapojím do Routeru a pak do PC, tak mi Internet funguje, ale malou rychlostí. Mám 120+ Mbps a mám konstatní rychlost 40 Mbps. Pokud zapojím přímo PC do Modemu, tak mi internet funguje hodně malou rychlostí 0.05 Mbps a pak přestane úplně. Je to možné? Čím to je? Měl jsem polemiku s UPC ohledně rychlosti a oni mi říkají, že jí garantují jen pokud je PC zapojené přímo do Modemu. Je možné aby můj router snižoval rychlost? Proč nefunguje Internet přímo z modemu, když přes router funguje? Jinak týpek na technické podpoře mi vůbec nedoporučoval wifi modem od UPC, že je to prý totální shit, že router jedině vlastní. děkuji za odpovědi. Doufám, že jsem nezaložil duplicitní téma, ale podobné jsem tu nenašel. Medvid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 19. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 restartuj po přepojení modem mám modem od nich tc7200. Pokud máš menší byt a nepotřebuješ nějaké extra funkce, tak bohatě stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 19. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Medvid: Je možné aby můj router snižoval rychlost? Levnější routery udělají maximálně 54 Mbps. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Medvid Odesláno 19. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Levnější routery udělají maximálně 54 Mbps. I přes kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 levnější routery udělají klidně 22 Mb/s http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/r ... harts/view Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 19. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 přes kabel ty obyčejné levné daji max 70 Mbps to jsem u znameho testoval na 120 Mbps tarifu abys docilil plné rychlosti potřebujes gigabit sitovku i router na 100 Mbps sitovce se na stovku nedostanes ani nahodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 19. listopadu 2014 Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Taky zkontrolujte kabel, zda není křížený, někdy si to zařízení neumí otočit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.