Odesláno 25. listopadu 2014 10 let Myslím, že i zde platí že žádný strom neroste do nebe a na každou svini se někde vaří voda.
Odesláno 25. listopadu 2014 10 let Proc takhle tvrda slova kvuli 4% zdrazeni? Ja jsem s UPC spokojeny a nemam s nima zadny problem. Samozrejme nejsem pro zdrazovani, ale chapu ho.
Odesláno 26. listopadu 2014 10 let Jo. A přišel mi dopis. Milý zákazníku. Od 1.1 tě vosolíme o 4,2%. Když se ti to nelibi tak si vyser voko a my tě odpojíme od telky i internetu. Tvoje UPC. No a máme to. Co nám přidal Bohuš s Andrejem, sežere operátor. Děkuji vám zmrdi nastokrát. P. S . To není ze mne. Toje citace dobrého publicisty z internetu.
Odesláno 26. listopadu 2014 10 let Tak u mě to sice není o 4,2% ale o 9% - jenže i tak jde pořád o nejlepší dostupné řešení (Vodafone apod. mají dost drastické limity dat), takže si můžu ulevit nadávkou, ale to je asi tak vše
Odesláno 26. listopadu 2014 10 let Co nám přidal Bohuš s Andrejem, ... Mě socan Bohuš s polosocanem Andrejem nepřidali nic. Naopak, díky našim skvělým bankéřům z ČNB, kteří zneužívají toho, že nemáme euro, jsem zchudl (to všichni - jenom si to někteří tak nějak nechcete přiznat), neboť uměle upravili kurz koruny vůči euru (euro vůči euru by samozřejmě upravit nemohli) Jo, a k věci: informace samozřejmě jsou, a všichni, kdo dostali od UPC dopis, vědí, že info je https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/sta ... zmeny2015/ Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 26. listopadu 2014 10 let Přidali novinku - 4.9. Kapacita Aby nedocházelo k přetížení kapacity sítě, můžeme stanovit povolený objem přenesených dat pro jednotlivé Služby v určitém období. Pokud povolený objem přenesených dat překročíte, můžeme omezit rychlost přenosu u Vámi uží- vané Služby do konce určeného období.
Odesláno 26. listopadu 2014 10 let Tak s tím moc za sebe nesouhlasím :-/ Asi si budu muset hledat nového poskytovatele Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha
Odesláno 26. listopadu 2014 10 let samozřejmě ze zavádí protože horizont go atd víc nejede než jede a tak aby udrželi poptávku musí tě někde strouhnout ...zavádí fup a zvedají ceny ... vitejte ve středověku otázka času kdy si začnem za data připlácet jak u mobilních operátorů
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.