Přejít na obsah

UPC od 1.1.2015 zvyšuje ceny služeb

Doporučené příspěvky

tobě to nefunguje poslední 4 faktury jdou rozkliknout normálně v moje UPC. Ted jsem koukal a už mám je faktura na prosinec 2014 taky funguje zobrazení

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

Mě nejde rozkliknout to, abych se dozvěděl, kolik platím za programy, kolik za jeden STB a kolik za druhý STB. Já tam mám položku dohromady.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Návštěvník radoslavcz

HD PVR je v ceníku už hodně dlouho za 152,52 Kč (koukal jsem nejdále na ceník platný od 1.1.2013):

Ceník platný od 1.1.2013 (!) http://www.upc.cz/pdf/Cenik_DTV_do_20130120.pdf

Dočasné poskytnutí set-top boxu řady HD PVR --- 152,52 Kč --- Měsíční poplatek za dočasné poskytnutí set-top boxu Kaon KCF-B3000 HCO (alt. B3001, B4003) a karty Conax.

Doporučuji si projít ceníky z archivu (Dokumenty > záložka Archiv > Archiv ceníku > 2014): http://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/dokumenty-manualy/

Na webu mohou být uvedeny, podle zkušeností, ceny zvýhodněné, akční apod.

Takže jestli to chápu dobře, UPC v tichosti zdražilo od 3.11 2014 pronájmy modemů o 20kč, základních setoboxů o 20kč, HD PVR setoboxů o 50kč! Tak to máme na 3 přístrojích zdražení o 90kč! A pak si napíšou 26. 11. 2014 krásný dopis o zkvalitnění služeb pro naše zákazníky a proto se zdražuje jen o 4%! Není to minimálně klamavé jednání, protože o zdražení pronájmu přístrojů žádný dopis nedošel! Asi na mě vyjímečně zapoměli, že pane Frans-Willem de Kloet!

Návštěvník radoslavcz

Chápeš to špatně. UPC "v tichosti" poskytovalo zcela veřejně na svém webu krabičky za zvýhodněnou cenu oproti standardní ceníkové :)

Upraveno uživatelem radoslavcz

Dělat účetního v UPC musí být normálně na palici :D jedna cena sem, druhá cena tam ........

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

když někdo chce vědět přesnou cenu kterou bude platit v roce 2015 tak stačí napsat na UPC .Já jsem například zjistil ,že budu platit o 22 Kč více to ještě jde.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...