Přejít na obsah

Výpadky internetu přes ethernet


Návštěvník ajdam

Doporučené příspěvky

Návštěvník ajdam

Ahoj, mám problém. Před týdnem jsem po několika letech přešel od O2 internetu na internet od UPC. Dostal jsem modem Cisco EPC 3925. Vše jsem smontoval, vše dobře naběhlo. Všechna zařízení připojená na WIFI běží vpohodě, ale stolní počítač připojený k modemu kabelem má neustálé výpadky interneu. Většinou to běží pár minut, někdy i hodinu, ale jakmile se začne něco stahovat, tak se to přeruší a internet (pouze na tomto zařízení) spadne. Vždy zase na chvíli pomůže restart POČÍTAČE. Už nevím, co s tím, modem jsem zkoušel restartovat, a nic. UPC podpora mi moc neporadila. Předem děkuji za jakékoliv rady, ajdam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Firewall, antivir (třeba u AVG to dělával Link scanner) a pytel dalších věcí, který to můžou dělat. Taky špatný nebo starý ovladače k sítový kartě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Pak asi nezbejvá nic jinýho, než nainstalovat čistej operační systém a uvidí se. Jestli to bude padat furt, tak můžeš jít rovnou pro novou základní desku (předpokládám, že síťovka je integrovaná) nebo zkusit síťovku do PCI/PCI-E slotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové dotyčný nemá nic s PC.Hodlám napsat na UPC, protože tahle sračka jménem Cisco3925 je k ničemu,podívejte se jinde na foru,jsou s tím křápem jen problémy, vypadává síť, je nestabilní. Jednou mam 1000 pak 8000kb přitom mam 40000 upc internet,čas od času píská,což bude asi někde problém na desce u napájení toho sráče :thumbdown: Nyní zrovna tento problém řeším,nepomáhají ani restarty zařízení a net jede max 8000.

Někteří uživatelé ho již vyměňovali ale moc si nepomohli.Mám odzkoušeno i wifi také tato max rychlost,někdy to po několika restartech či delším vypnutí naskočí na požadovanou rychlost. :puker:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník single

Třeba byla kdysi vyrobena nějaká špatná várka tohoto typu. Taky byly prý různé HW revize. V mém okolí je jich ale v provozu 5 a všechny jsou perfektní. Sám jsem ho taky asi rok měl. Jediná nevýhoda je, že v režimu router nezvládá nejvyšší tarif UPC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...