Návštěvník frelo Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 taky mám už 2 roky Cisco3925 a bez problému šlape stále ani za nic bych ho nevyměnil za jinou značku kterou ted upc nabízí jsem sním max spokojen mám Hardware Revision:1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ajdam Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 a myslíte, že to muzu nahradit modemem od asusu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 A je to modem podporující EuroDocsis? Ne, nemůžete. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ajdam Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 je to tento http://www.asus.com/cz/Networking/WL500gP_V2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 ajdame, nedělej si prču, tohle vůbec nebylo vtipný budu dělat, že sem nic neviděl nemáš třeba nějak poškozenej kabel? zkus s nim zahejbat Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ajdam Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 zkoušel jsem, jak si nemam dělat prču? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 a myslíte, že to muzu nahradit modemem od asusu?je to tento http://www.asus.com/cz/Networking/WL500gP_V2/ a jinej počítač se po kabelu chová stejně? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ajdam Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 ne, jinej se bezproblému připojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Pískající modemy dělaly různé problémy, od kolísání po nefunkčnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ajdam Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 pískající? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.