Odesláno 9. prosince 2014 10 let Pár dní pozoruji hlavně při sledování ženského tenisu v přímém přenosu i záznamu pravidelné rozpady obrazu každé pomalu dvě minuty.Má někdo podobnou vadu obrazu na tomto programu?
Odesláno 9. prosince 2014 10 let Taky,jenom to nejsou 2 minuty,ale cca 30 sec. Technici o tom ví,je to celoplošný problém. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 9. prosince 2014 10 let bohužel my s tím nemůžeme nic udělat, protože nám to tak už přichází. A u SlovakSportů to nikdo nezvedá ..... - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 9. prosince 2014 10 let Slovak Sport netřeba komentáře... Jsem rád, že vypadla z nabídky alespoň 1čka v HD a dvojka v SD. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 9. prosince 2014 10 let Tak už jsem tedy v obraze.Ty dvě minuty jsem fakt přehnal je to opravdu těch 30s.Já to vždycky přepnul nebot je to nekoukatelné.Jinak ty Slovak Sporty vypadají na brzký krach.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.