Trabi Odesláno 12. prosince 2014 Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Dneska při brouzdání netem jsem náhodou narazil na článek z r. 2000, kdy ještě existoval Dattelkabel, a kdy představovali nové tarify internetu - paušální. Do té doby se počítalo každé mega (by mě zajímalo, jak a proč?). Je to v dnešní době dost úsměvné, ale pamatuji si, to jsem ještě bydlel na Letné v Praze, kde v létě 1999 kopali kabelovku po celé Praze 7. Jenže net jsem měl dostupnej až od deubna 2000 a schytal tenhle tarif 64 kbit (ani uý nevím, kolik byl upload). To se chatovalo..... http://mobil.idnes.cz/internet-pres-64- ... 5_mob_ceny Citovat 1000 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet VF Station, CA modul Praha-Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. prosince 2014 Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 no jo, to byly časy, já zase začínal u karnevalu s 0,6/0,1, s televizí to stálo kolem 1200, to byl rok 2003 dneska určitě ani spousta lidí neví, že tohle fórum kdysi mělo doménu karnevalzone.cz Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 12. prosince 2014 Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 http://www.zive.cz/bleskovky/upc-zdvojn ... fault.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 12. prosince 2014 Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 no jo, to byly časy, já zase začínal u karnevalu s 0,6/0,1, s televizí to stálo kolem 1200, to byl rok 2003 dneska určitě ani spousta lidí neví, že tohle fórum kdysi mělo doménu karnevalzone.cz Pamatuji si nejen karnevalzone a na tu dobu naprosto úžasnou rychlost 3 Mbps s FUPem 10 GB měsíčně, ale pamatuji si i DSL 64kb a dokonce i vytáčené připojení. Asi jsem na internetu už vážně dlouho, když je mi 23 a začínal jsem s DOSem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cztr Odesláno 12. prosince 2014 Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Zdravím, pamatuji si tu nabídku pro studenty za 299,- Kč, tu jsem využíval. Někde doma bych určitě ještě našel leták Dattelkabelu na internet Mistral a kabelovku Monet. Oba cca z roku 1999. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.