Návštěvník altarus Odesláno 18. prosince 2014 Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Zdravím vysvětlí někdo když mi přišla první faktura za tv službu komfort+ s věrnostní slevou objednával sem koupi modulu a samoninstalaci a faktura je napočítaná jako kdybych měl službu bez slevy tedy za bez mála 600kč a to byla spuštěna 20.11. a ted k 15.12. je už faktura vystavená v moje upc vysvětlí někdo pls díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 18. prosince 2014 Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Podívej se do rozpisu, pravděpodobně tam budeš mít část placení za 12 dnů v listopadu a celý prosinec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jardos1 Odesláno 18. prosince 2014 Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 I mě přišlo navýšené platby,na telefonu prý neví za co a proč,mám podat reklamaci,tak podáná,prý došlo k prvotním zmatkum a každému prý by\lo něco jiného přislíbeno a jiné ceny,reklamace bude dohledávat co komu vlastně bylo slíbeno a zakolik,pravděpodobně v nahrávkách hovoru,o to hůř že komplet + nabídka není ani v novém ceníku,neni z čeho se odrazit, proto na stránkách muj učet v ucd ,svíti skladba dosavadních tarifů,která se bude slevovat,aby se vešlo do ceny zaslíbené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník altarus Odesláno 18. prosince 2014 Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 tak je to tam takhle Zúčtovací období 20.11.2014 - 14.12.2014 CELKEM K PLATBĚ (včetně DPH) 1 560,49 Kč včetně koupě modulu a Zúčtovací období 15.12.2014 - 14.01.2015 CELKEM K PLATBĚ (včetně DPH) 302,48 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník altarus Odesláno 18. prosince 2014 Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 já to vím tak že platím za část listopadu a celý prosinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník altarus Odesláno 18. prosince 2014 Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 A cenu v moje upc mám nějakých 608kč za tv komfort+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 18. prosince 2014 Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 vidíš a co ti teda nevychází? běžná cena za komfort+ je 370kč + cca 3/4 za minulé zúčtovací období, což je cca 270kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník altarus Odesláno 18. prosince 2014 Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 jj jasně ještě je tam v tom vyučtováni napsané na tu službu v těch dvou období 20 procent sleva ta dělá za obě dvě asi 86kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník altarus Odesláno 18. prosince 2014 Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 vidíš a co ti teda nevychází? běžná cena za komfort+ je 370kč + cca 3/4 za minulé zúčtovací období, což je cca 270kč...)nevěděl sem jak to bude při první platbě víš tak tak mě ta částka vyděsila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.