Odesláno 2. října 2020 4 roky Zdravím. Dnešního dne došlo k výpadku elektrické energie. Po zapnutí mi zřejmě odešel do kremikoveho nebe modem cisco 3208, protože vůbec na nic nereaguje.tzn. nesvítí žádná kontrolka včetně power.Nekolikrat jsem zkoušel vypnout...zapnout...vytáhnout adaptér/ také na adaptéru nesvítí kontrolka/ zkrátka vůbec nic. Takže předpokládám, že je po něm. Chci se zeptat co v současné době nabízí vodafone za modemy a který vzít. Děkuji za info.
Odesláno 2. října 2020 4 roky Zkusil bych vymenit zdroj. Sam jsem pri vypadku resil. Pak az novy stroj... Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 2. října 2020 4 roky Radši si ten modem nechte vyměnit, investovat do napájecího adaptéru už nemá smysl, protože tyto staré modemy UPC všechny vyměňuje a velmi brzy na vás přijde také řada. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. října 2020 4 roky Tak adaptér je tak za stovku. Pronájem nového modemu je 70Kč měsíčně. Takže bych to, pokud máte modem vlastní, klidně risknul a ten adaptér ještě aspoň "na měsíc" koupil. Upraveno 3. října 2020 4 roky uživatelem Zlaťák Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 3. října 2020 4 roky Vmísím se s otázkou. Mám stejný modem - zakoupený od UPC. I ten budu muset vyměnit a platit nájem? Kdyby aspoň nabídli k odkupu nový modem... Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 3. října 2020 4 roky Tak jsem zavolal na vodafone a v pondělí mi ten cisco vymění za wifi router....tak ten svůj TP link router hodin di krabice a napicham to di nového modemu a bude.
Odesláno 3. října 2020 4 roky @renca Ano i ten koupeny se bude menit Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.