Návštěvník igis Odesláno 21. prosince 2014 Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 mám modem od UPC Cisco EPC 3208 chcel by som sa spýtať či je možné za neho zapojiť switch a prepojiť tak net na druhý komp.vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. prosince 2014 Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 to záleží na tom, kolik máš ip adres, upc s nima nemá důvod šetřit a někomu jich dává víc, kdybys ale měl jedinou, se switchem si neškrtneš a je třeba router Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník igis Odesláno 21. prosince 2014 Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 no čo já viem tak mám jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. prosince 2014 Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 jestli seš si jistej, tak holt router Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník igis Odesláno 21. prosince 2014 Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 ako to zistím či ich je viac v sieťovom nastavení vidím stále jednu a tú istú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 21. prosince 2014 Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 ve správci zařízení změníš mac adresu síťovky a když net pojede bez restartu modemu, máš k dispozici i druhou adresu, když ne, tak ne Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. prosince 2014 Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 Ja ted taky jedu na switch a mam 4 IP adresy, ale fakt to zalezi na vice okolnostech, takze zkus nekolikrat zmenit MAC adresu a uvidis kolikrat se chytne. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník igis Odesláno 21. prosince 2014 Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 kde konkrétne v spr.zariadení ,myslím ,že som to našiel ,ale akú ip adresu tam mám dať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 21. prosince 2014 Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 IP žádnou, změníš MAC adresu síťový karty v PC. A vymyslet si tam můžeš cokoliv, třeba ty hodnoty jenom posuň o řád dolů nebo nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník igis Odesláno 21. prosince 2014 Sdílet Odesláno 21. prosince 2014 MAC adresu ani v zozname na sieťovke nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.