Návštěvník Jarryn Odesláno 28. prosince 2014 Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Dobrý den, hledal jsem toto téma ale nemohl jsem ho nikde najít. Mám router D-link N 300, převážně se na něj přihlašuji přes wi-fi, jenom u stolního pc jsem připojený přes kabel. Problém je takový že když jsem připojený přes notebook, je vše v pořádku, ale jakmile do toho zapnu i pc, tak internet vypadne a musim modem restartovat. Neměl by někdo prosím řešení ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. prosince 2014 Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 co máš vůbec za rychlost internetu? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jarryn Odesláno 29. prosince 2014 Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Jo tak to se omlouvám ale přesně ti to neřeknu. O net se stará bratr, ale náš download se pohybuje okolo 600kb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. prosince 2014 Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 jestli je to 600 KB, takže jenom 5 Mb/s? to by chtělo výpověď a vyjednat aspoň 10, jestli je to skutečně tak a router vyresetovat do výchozího nastavení Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jarryn Odesláno 29. prosince 2014 Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Dobře, uvidím co se dá dělat Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 30. prosince 2014 Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 jestli je to 600 KB, takže jenom 5 Mb/s? to by chtělo výpověď a vyjednat aspoň 10, jestli je to skutečně tak a router vyresetovat do výchozího nastavení ten router je jenom G takze vzduchem vic nez 5 mega neda a vzhledem ke srotu routeru kabelem vic nez 25 taky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 30. prosince 2014 Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 proto sem se taky ptal na tu rychlost, ale je pravda, že otázku sem položil nejednoznačně a odpověď je taky nejednoznačná, takže tady je ta správná: co máš za tarif od upc? ale i tenhle šrot by snad zvládnul vzduchem protlačit o něco víc Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.