Odesláno 5. října 2020 4 roky Tak to máš jinou verzi FW nebo dokonce jinou revizi, než jsem měl já. Ta moje byla stejná jako v emulátoru a bez SIP ALG: https://emulator.tp-link.com/TL-WDR4300/Index.htm Upraveno 5. října 2020 4 roky uživatelem Adolf.Shitler - - - - -
Odesláno 6. října 2020 4 roky Tak je to jasne videt ve verzi FW - v tom emulatoru je o 3 roky starsi. Tady je seznam firmware i s changelogy - SIP ALG tam je zmineny. https://www.tp-link.com/cz/support/download/tl-wdr4300/#Firmware
Odesláno 7. října 2020 4 roky OK, já už ten 4300 stejně nemám, přešel jsem na Archer C7. A na starém FW jsem jel proto, že se mně po aktualizaci nechtělo znovu přepisovat přiřazení vnitřních IP dle MAC, protože u jedné aktualizace byla poznámka "(1)The router will reset after upgrading this firmware. (2)The configure file of old firmware cannot be used in this firmware.", což by znamenalo opětovné nastavení za dlouhých zimních večerů :) - - - - -
Odesláno 7. října 2020 4 roky To Evzen: nepresels napr. nekdy v tom zari na tarif, ktery obsahuje i telefon (zatimco predtim jsi telefon nemel)? Ja prave pouzivam stejny tarif internet UPC a VOIP Fayn, stejny HW poslednich nekolik let.. u vseho stejne nastaveni. Ted jsem otestoval funkcnost dalsiho portu - 5223 a taky zablokovany. Takze jdu resit s podporou Vodafone (od nich nemam zadnou reakci, ze by meli duvod mi ty porty blokovat). Diky vsem za reakce.
Odesláno 8. října 2020 4 roky Předpokládám, že vyřazení routeru a přímé propojení Technicolor - VoIP zařízení jsi zkoušel... - - - - -
Odesláno 8. října 2020 4 roky To Adolf.Shitler: Ano, prime pripojeni Technicolor-Cisco VOIP jsem zkousel hnedka na zacatku se stejnym vysledkem 😞
Odesláno 8. října 2020 4 roky Tak ještě můžeš zkusit toho technicolora vyresetovat do továrního nastavení, nebo ho případně na zkoušku přepnout do režimu bridge, aby bylo jisté že to nějak neovlivňuje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. října 2020 4 roky Neblokuje upc porty, kdyz mas zavirovany pc a snaží se všemožne komunikovat uvnitr jejich site?
Odesláno 14. října 2020 4 roky Po konzultacich s technickou podporou jsem udelal tovarni nastaveni modemu Technicolor, domaci sit znovu nastavil a porty opet funguji. Predpokladam, ze vyhledove stejne budu muset nucene prejit na Compal a s nim snad do budoucna podobne problemy nebudou. Diky vsem za pomoc
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.