Návštěvník luckystrike Odesláno 7. ledna 2015 Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Tohle už není normální, takto vypadá 120Mb v podání UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 7. ledna 2015 Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 Zavolej na upc. To opravdu neni normalni jeste preventivne zkus pripojit jiny pc a na nem to testnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2015 Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Jojo, zajímalo by mě, co to je za speciální tarif. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2015 Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 A ne, počítačem to není. Na jinym stovkovym internetu stahuju 12MB/s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2015 Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Mas to rozbity. Praha 7, stabilne na spravnych hodnotach (i pres leto, kdy to zvedli na dvojnasobek). Holt je videt, ze tu ty rozvody kdysi nedelali nejaci blbci, ale datelkabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2015 Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 No jo na Štrossu jsem bydlel, když to tam kopali....Dattelkabel byl v pohodě, dycky to šlo i v r. 2000, kdy jsem tam měl 64 kbit za 499 Kc Ale šlo to kolem 112 kbit A ten modem - NeMo Nethame....jo, to byly časy.....naši bydlí na P7 a jde jim net suprově - 60/6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2015 Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Jj, taky jsem zacinal na 64b/s a behalo to o trochu rychleji, ale modemy davali Elsa, IIRC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Odesláno 12. ledna 2015 Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Dnes spodni Holesovice upload skoro na nule. Stranky jeste tak nejak sli ale treba odeslat email bylo snad na tri minuty. Volal jsemna UPC a tam zacali predrikavat kde maji problemy a to vcetne Holesovic i kdyz na strankach to nebylo. Citovat - - - Compal CH7465 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.