Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tohle už není normální, takto vypadá 120Mb v podání UPC.

4041449002.png

Odesláno

Zavolej na upc. To opravdu neni normalni :-) jeste preventivne zkus pripojit jiny pc a na nem to testnout.

Odesláno

Jojo, zajímalo by mě, co to je za speciální tarif. :roll:

20150145675.png

20150145696.png

4050387665.png

Odesláno

A ne, počítačem to není. Na jinym stovkovym internetu stahuju 12MB/s.

Odesláno

Mas to rozbity. Praha 7, stabilne na spravnych hodnotach (i pres leto, kdy to zvedli na dvojnasobek).

Holt je videt, ze tu ty rozvody kdysi nedelali nejaci blbci, ale datelkabel...

20150149687.png

4050798455.png

Odesláno

No jo na Štrossu jsem bydlel, když to tam kopali....Dattelkabel byl v pohodě, dycky to šlo i v r. 2000, kdy jsem tam měl 64 kbit za 499 Kc :-) Ale šlo to kolem 112 kbit :-) A ten modem - NeMo Nethame....jo, to byly časy.....naši bydlí na P7 a jde jim net suprově - 60/6

Odesláno

Jj, taky jsem zacinal na 64b/s a behalo to o trochu rychleji, ale modemy davali Elsa, IIRC...

Odesláno

Dnes spodni Holesovice upload skoro na nule. Stranky jeste tak nejak sli ale treba odeslat email bylo snad na tri minuty. Volal jsemna UPC a tam zacali predrikavat kde maji problemy a to vcetne Holesovic i kdyz na strankach to nebylo.

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague