Návštěvník Acebane Odesláno 12. ledna 2015 Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Zdravím mám problém s připojením k internetu mám problém ale že žádná stránka se mi nenačte a když dám diagnostiku píše mi to že server DNS neodpovídá už sem zkoušel i google dns atd a furt nic děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. ledna 2015 Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 kdyžs v routeru nastavoval google dns, nezapomněls to nastavení uložit? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Acebane Odesláno 12. ledna 2015 Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Nezapoměl právě :// a na routeru mám link a bliká oranžově modem mám cisco EPC3208 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. ledna 2015 Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 a bez routeru to funguje? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Acebane Odesláno 12. ledna 2015 Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 nejde to vůbec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. ledna 2015 Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 vytáhnuls modem ze zásuvky na půl minuty po odpojení routeru? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. ledna 2015 Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Co mas za modem, jak to mas zapojene, co ukazuje signal.... ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Zdravím všechny, chci se zeptat, včera mi vyměnili modem - teď mám Ubee evw3226 s wifi - v životě jsem wifi neměla a ještě tomu úplně nerozumím. Mám pár otázek - prosím berte v potaz, že jsem laik: 1) nemůžu se připojit s chytrým mobilem - wifi jede - počítač s wifi problém nemá, ale chytrý telefon se ne a ne připojit - vyhledala jsem svou síť zadala heslo a ono se to připojí a vzápětí hned samo odpojí a potom to hlásí, že už to žádnou síť nemůže nejít. Zkusila jsem tedy i stlačit to tlačítko wps na modemu a tu funkci na chytrém telefonu, ale pořád to nefunguje - co dělám špatně? 2) chci se zeptat - na modemu jsou asi dvě pásma (? nevím jestli pásma nebo je to něco jiného) - jedno 2,4 a druhé 5 Ghz - to se jako může přepínat? nebo k čemu to slouží? Předem díky moc za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 1) to se mi děje taky s mym historickym mobilem, když se připojuju na 5 GHz 2) přepínat se můžou nejen jako, ale i doopravdy, na 5 GHz se dá dosáhnout vyšší rychlost, ale zařízení to musej podporovat, jinak smolík Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Díky za odpověď - no já tam mám teď to pásmo 2,4 Ghz a mobil se ani tak nepřipojí. Mobil je HTC Wildfire S - není to žádná novinka, ale vykopávka snad také ne. všude kde jsem se připojovala, tak nebyl sebemenší problém, ale paradoxně u mě doma to nejde. Vrtá mi hlavou proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.