Návštěvník YABAKA Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 A možná v routeru nastavit šířku na 20MHz a režim b/g místo n. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Tak jsem se mrkla - šířka je nastavena na 20MHz a režim je smíšený - tedy b/g/n a výkon je 100%. Nevím - nemám odvahu to měnit na WEP, když tady bylo psáno, že to by se mi tam někdo mohl připojit cizí. Ještě jsem se dívala, že Režim zabezpečení je tam WPA-osobní (ale jsou tam ještě možnosti WPA-podnik a ten WEP a ŽÁDNÝ). Tak nevím - ale mobil se pořád nechytá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 jenom na chvíli na zkoušku se snad nic nestane Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Tak vyzkoušeno - i tak to nejde. Dokonce jsem v nastavení modemu našla seznam povolených zařízení - původně tam bylo nastaveno Žádné, takže si myslím, že se mohlo připojit jakékoliv zařízení, ale mobil se i tak nepřipojil, tak jsem zadala seznam povolených a vložila MAC adresu mobilu a nastavení Uložila - restartnula jsem i mobil a znovu vyzkoušela a zase nic. Tak už fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 A jinde se na WiFi připojí? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 No už jsem se asi tak víc jak rok nikde nepřipojovala, ale před tím se normálně připojil - např. v knihovně a podobně. Začala jsem hledat i v angličtině - narazila jsem na několik odkazů - taky všechno stejný problém s připojením na domácí síť u Wildfire S a zkoušeli taky WEP a nešlo jim to, doporučovali ten seznam povolených MAC adres - to jsem zkusila - taky nešlo. Tak fakt nevím - je to tím telefonem nebo tím modemem? Ale říkám - s pc se na ten modem s wifi v pohodě připojím - wifi na pc jede úplně perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 No už jsem se asi tak víc jak rok nikde nepřipojovala tak by to chtělo zkusit i jinde, ne? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Jj, zkusím to - v pondělí dám vědět, jestli se mobil připojil nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. ledna 2015 Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Tak dnes jsem ten mobil vyzkoušela jinde - byla to wifi síť se zabezpečením - wpa/wpa2 psk - s heslem - mobil okamžitě našel a bez problémů se připojil a internet se dal prohlížet úplně v pohodě. Tak proč se nemůžu připojit doma na vlastním modemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. ledna 2015 Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Tak si představte - znovu jsem to zkusila doma a najednou mi mobil chytil wifi i doma! tak to už vůbec nechápu - asi se mobil nejdřív rozcvičil na té cizí wifi a teď už přijímá moji domácí - no to je mi teda záhada! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.