Marek-26 Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 A jaké máte zvolené šifrování na tom modemu? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 tenhle, jo? http://mobilni-telefony.heureka.cz/htc-wildfire-s/ to opravdu neni vykopávka, to je šrot můj historickej galaxy nexus je vykopávka na 2,4 GHz by se měl připojit bez problémů, to je nějaký divný Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 No tak jsem našla nastavení - šifrování je AES+TKIP a ověření WPA/ WPA 2. V těch šifrováních se vůbec nevyznám, takže můžete mě nějak navést, co je dobře, co je špatně? Moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 jestli je to WPA2, tak pohoda, ostatní se dají celkem snadno překonat Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 No tak z toho teda nejsem moudrá. "Jestli WPA2 - tak pohoda?" - tak proč to nejde v pohodě? a "ostatní se dají snadno překonat" - jak se dají překonat? a proč? - já jsem laik a fakt se v tom nevyznám, tak prosím o vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 wpa2 = relativně zabezpečená wifi wpa1, wep = otevřená wifi, během pár minut se může na tvůj net připojit kdokoliv, kdo bude chtít v rozsahu přidělovanejch adres se nejspíš nikdo nešťoural, tak tam by problém bejt neměl Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 No nastavení je tak, jak ho donesl technik z UPC - nic jsem neměnila. Takže WPA2 je tam už přednastavené od dodavatele. No jo - ale kde je tedy chyba, že se mobil nechytá? když všude jinde to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 píšeš tam správný přihlašovací údaje? a přihlašuješ se dosprávný sítě? název sítě by měl bejt na štítku na modemu Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Samozřejmě, že ano - vždyť jsem to psala už ve svém prvním příspěvku - že na tu samou wifi síť připojím bez problémů počítač, ale mobil ne - a používám stejná označení - jak síť, tak heslo. Určitě se v tomhle nepletu. Schválně jsem to chtěla otestovat, tak jsem odpojila počítač od kabelů a přihlásila jsem se na tu wifi síť z mého modemu - tam to funguje, na mobilu ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. ledna 2015 Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Zkuste nachvíli změnit šifrování na WEP, zda se mobil bude chytat. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.