Návštěvník Tobias Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 (upraveno) Omlouvám se, že zakládám nové vlákno, ale nějak sem nenašel přesně to co chci. mám přiojení 120 Mb/s speedtest.net:winmtr.png[/attachment] muže mi někdo poradit co s tím? prosím Upraveno 14. ledna 2015 uživatelem Tobias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 ten výpis z winmtr je třeba dát do code, jinak je z toho takovejhle nečitelnej guláš a seš si jistej, že těch 20 Mb/s to naměřilo skutečně po kabelu a ne přes wifi? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tobias Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 provedeno ano sem wifi sem vypnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 jinak signál vypadá fpoho, ale pakety se ztrácej jak na běžícím páse co reset do výchozího nastavení? kábly dobrý? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tobias Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 no, ja bych ho rád resetnul do vychozího, ale nemužu to v tom menu najít nemám tyhle modemy.... kabely sou v pořádku, sou nový a dou dobře, vyzkoušel sem tři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 vzadu vpravo nahoře je zapadlej čudlík, stačí podržet 15 sekund (musí to cvaknout), probliknou diody a je obnoveno http://oidnes.cz/11/012/org/MER387121_IMG_2925.JPG Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tobias Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Aha, dik, a to pak skoci do tovarniho? Ja mam totiz pocit, ze je divnej, bo neni novej Zmenil se mi ucastnik ( vymena spolubydlicich) A vymenili modem Techbikolor byl super Tohle je hruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 14. ledna 2015 Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 no jasný on se měnil modem lepší za horší? to sou věci Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tobias Odesláno 19. března 2015 Sdílet Odesláno 19. března 2015 UPC mi řeklo, že je vše v pořádku... mámnový mobil a na wifi je minimálně (pouze doma, furt ho to kope) mám nového spolubydlu a taky nepoužívá wifi, protože to prostě nejde.... tak já nevím, je čas přejít k O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 19. března 2015 Sdílet Odesláno 19. března 2015 Tak tam bych určitě nechodil. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.