Návštěvník Ayyu Odesláno 23. ledna 2015 Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 Dobrý den, mám internet Fiber 30, ovšem jeho upload mi nestačí (1mbs je k smíchu). Chtěl bych proto přejít na rychlejší 40/4. Problém ovšem je, že internet není napsaný na mě a majitel nechce o změně ani slyšet, prý to stačí. Je nějaká možnost zrychlení za stejnou (či podobnou) cenu bez jeho vědomí? Mám na mysli, přijde nějaký email o změně, volají na telefon napsaný na smlouvě či něco podobného ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 23. ledna 2015 Sdílet Odesláno 23. ledna 2015 A změnit mu bankovní účet nebo tarif u mobilního operátora by jste nechtěl? Dohodněte se s ním, že si uzavřete smlouvu na své jméno. Přeci by jste se nechtěl dopouštět trestného činu. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. ledna 2015 Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Neprve bych si zjistil kolik za ten stavvajici tarif vlastne plati ,ono to klidne muze byt vic nez za tu ctyricitku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. ledna 2015 Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Potajnu se ti zmena nejspis nepodari, protoze pri prechodu na 40 Mb tarif se vetsinou meni i modem, pokud je tam jeste stary typ DOCSIS 2.0. Kazdpopadne bych zjistil ty ceny, protoze nejaky stary 30 Mb tarif muze byt klidne i drazdsi nez 40 Mb a pak uz je to duvod pro zmenu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.