Návštěvník davko Odesláno 29. ledna 2015 Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Dobrý den, měl bych na vás dotaz na můj problém. V naší firmě máme 3 wifi routery propojeny tak, že ať se připojím na jakoukoli z nich odkudkoli a z jakéhokoli počítače, je zde zavedena síť pro sdílení dat, inrofmací a pod. Tzn. když jsem se připojil na wifi č.1, nahrál něco na již uvedenou "veřejnou" síť, pak šel a připojil se na wifi č.3, načež to něco jsem stále viděl. Dnes se mi jeden z wifi routerů rozbil a hnedka ho nahradil novým. Po jeho instalaci tuto veřejnou síť stále vidím, ale už se k ní není možné připojit a sdílet data atd. Zkoušel jsem měnit IP adresy wifi sítí, nevím však jestli správně. Mohli byste mi, prosím, poradit ? Děkuji a na shledanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 29. ledna 2015 Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Toto se obvykle řeší tak, že router je jenom jeden a ty zbývající WiFi jsou Access Pointy. Pak je celá síť viditelná odkudkoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník davko Odesláno 30. ledna 2015 Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Aha aha..a co to tedy pro mě znamená ? Nejsem v tom takovej odborník.. Co je tedy třeba udělat, abych po připojení na nový wifi router viděl tu veřejnou síť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 30. ledna 2015 Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 Pokud jde v nastavení toho routeru dát režim Access Pointu, tak to udělat a uvidíš. Ale možná by bylo lepší se obrátit na správce té hlavní sítě, protože tam může bejt i nějaký zabezpečení pokud jde o přístup (navázání na MAC adresu apod.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník davko Odesláno 30. ledna 2015 Sdílet Odesláno 30. ledna 2015 OK Dobře zkusím děkuji moc ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.