Přejít na obsah

Kaon KCF - SA700PCO jak řadit programy

Doporučené příspěvky

Nejlepsi rada kterou ti muzu dat je nic netridit a radeji se naucit jak jdou programy po sobe ve vychozim nastaveni,

UPC drive nebo pozdeji udela opet nejake zmeny v razeni kanalu nebo nejake prida a muzes to tridit znovu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník Katoda
Nejlepsi rada kterou ti muzu dat je nic netridit a radeji se naucit jak jdou programy po sobe ve vychozim nastaveni,

UPC drive nebo pozdeji udela opet nejake zmeny v razeni kanalu nebo nejake prida a muzes to tridit znovu.

To je pravda jen částečně. :)

Taky jsem se už dávno vykašlal na nějaké řazení programů a u těch několika, které pravidelně sleduji si programové pozice pamatuji.

Nicméně i tak, u Kaonu HD PVR, se mi čas od času stane, že když je provedena nějaká změna v síti, třeba jen přejmenování nějakého programu, tak se mi zpřehází pořadí celých multiplexů a tím pádem i pořadí kanálů. Takže např. HBO HD najednou není na programové pozici 66, ale 52 atd. Po nějakém čase, když přijde nějaká další změna v síti, tak se to zase samo vrátí na původní pozice. Už jsem si na to zvykl. :wink:

Včera jsem obdržela nějaký Kaon (za starší STB) a po vyřešení toho, že nefungovaly všechny programy co měly (protože nebyly správně nahrané na kartě :roll: ), jsem šla hledat jak seřadit programy.

No, tak jsem se tady v tomto vlákně pobavila a ubezpečila že nejsem úplně pitomá. Jdu s tím zkusit něco provést, díky za tipy.

Ale je to teda pěknej krám, grrrrrrr :evil::evil::evil:

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Dneska my ho instalovali a to je teda děs!!!

To my chcete říct,že nejde naladit víc jak 8 oblíbených programů?To snad ne.A hlavně i když mám ve "VŠE" stejné kanály jako v oblíbených dám exit a uložit a exit pořád prostě nemám ve finále ty programy seřazený jak jsem chtěla. :evil:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...